אוםםםםם: בודהה בול עם שעועית ברוטב ברבקיו
מתכון ב-3 שלבים קלים לקערת בודהה בול צבעונית שתסגור לכם פינה לארוחת צהריים או ערב טבעונית ומזינה עם שעועית וירקות ברוטב ברביקיו
מתכון ב-3 שלבים קלים לקערת בודהה בול צבעונית שתסגור לכם פינה לארוחת צהריים או ערב טבעונית ומזינה עם שעועית וירקות ברוטב ברביקיו
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 342.0 קק״ל 1025.9 קק״לפחמימות 29.6 גרם 88.8 גרםסוכר 7.6 גרם 22.7 גרםשומן 19.1 גרם 57.2 גרםנתרן 615.1 מ״ג 1845.3 מ״גחלבון 14.5 גרם 43.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 8.7 גרםשומן רווי 1.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 80.7 מ״ג 242.2 מ״גברזל 2.9 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 507.6 מ״ג 1522.8 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות342
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 342.0 קק״ל 1025.9 קק״לפחמימות 29.6 גרם 88.8 גרםסוכר 7.6 גרם 22.7 גרםשומן 19.1 גרם 57.2 גרםנתרן 615.1 מ״ג 1845.3 מ״גחלבון 14.5 גרם 43.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 8.7 גרםשומן רווי 1.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 80.7 מ״ג 242.2 מ״גברזל 2.9 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 507.6 מ״ג 1522.8 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 342 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף שמן קנולהלטיגון
-
2 כוסות שעועית אזוקיאדומה משומרת, או קפואה
-
1/2 כוס רוטב ברביקיו
-
1/2 כרוב סגול קטןחתוך לרצועות
-
8 עגבניות שרי צבעוניות בינוניותצבעוניות חצויות
-
1 חבילה נבטי אלפלפא
-
1/3 כוס אגוזי קשיו קלויים
-
3 ביצים קשות Lחצויות
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את השעועית.
- מוסיפים את רוטב הברביקיו, מערבבים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהשעועית עטופה ברוטב.
- מרכיבים את המנה: מסדרים בקערות רחבות בצורה יפה ואסטטית את השעועית, אורז בר, כל הירקות, הבוטנים, הקשיו והביצים.
- מפזרים מעל שומשום ומגישים מיד בליווי רוטב שאוהבים.
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את השעועית.
- מוסיפים את רוטב הברביקיו, מערבבים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהשעועית עטופה ברוטב.
- מרכיבים את המנה: מסדרים בקערות רחבות בצורה יפה ואסטטית את השעועית, אורז בר, כל הירקות, הבוטנים, הקשיו והביצים.
- מפזרים מעל שומשום ומגישים מיד בליווי רוטב שאוהבים.
הערות
- אפשר להשתמש בשעועית יבשה: משרים את השעועית למשך לילה שלם. שוטפים, מעבירים לסיר גדול עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעתיים, או עד שהשעועית מתרככת. אפשר לבשל בסיר לחץ – זמן הבישול מתקצר משמעותית ל-20-25 דקות.
הערות
- אפשר להשתמש בשעועית יבשה: משרים את השעועית למשך לילה שלם. שוטפים, מעבירים לסיר גדול עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעתיים, או עד שהשעועית מתרככת. אפשר לבשל בסיר לחץ – זמן הבישול מתקצר משמעותית ל-20-25 דקות.
בשיתוף עם קנור
טיפ מהדיאטנית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
בהחלט סגרתם לי פינה:)
וואו חגיגה צבעונית לעיניים ולבטן
קטגוריות
- אורז
- ארוחה בריאה
- ארוחה בריאה קנור
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זולה
- ארוחה מהירה
- ארוחה מהירה קנור
- ארוחה צמחונית קנור
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- סלטים
- סלטים חמים
- קטניות וחיטה
- תוספות