סלט עלים עם גבינה, צנימים וריבת משמשים
השף שגב משה מכין סלט עלים עם גבינה וצנימים עם ריבת משמשים - מנה קלילה וטעימה שיכולה להיות ארוחת צהרים רגילה, או ארוחה חגיגית בשבועות
השף שגב משה מכין סלט עלים עם גבינה וצנימים עם ריבת משמשים - מנה קלילה וטעימה שיכולה להיות ארוחת צהרים רגילה, או ארוחה חגיגית בשבועות
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1377.9 קק״ל 4133.7 קק״לפחמימות 105.1 גרם 315.3 גרםשומן 100.2 גרם 300.7 גרםנתרן 1139.1 מ״ג 3417.4 מ״גחלבון 22.9 גרם 68.6 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 25.2 גרםשומן רווי 19.2 גרם 57.6 גרםכולסטרול 37.5 מ״ג 112.5 מ״גסידן 624.9 מ״ג 1874.6 מ״גברזל 4.8 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 1234.3 מ״ג 3703.0 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות1378
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1377.9 קק״ל 4133.7 קק״לפחמימות 105.1 גרם 315.3 גרםשומן 100.2 גרם 300.7 גרםנתרן 1139.1 מ״ג 3417.4 מ״גחלבון 22.9 גרם 68.6 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 25.2 גרםשומן רווי 19.2 גרם 57.6 גרםכולסטרול 37.5 מ״ג 112.5 מ״גסידן 624.9 מ״ג 1874.6 מ״גברזל 4.8 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 1234.3 מ״ג 3703.0 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 6.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 1378 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
ריבה
-
400 גרם משמשים טריים
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1 כוכב אניס קטן
-
1/2 כפית קליפת לימון
סלט
-
1 ראש חסה סלנובה
-
1 ראש באק צ’וי
-
1 ראש חסה רומית
-
1 חופן נבטי אפונה
-
1 ראש אנדיב לבן
-
150 גרם גבינה כחולה
-
1 חופן צנוברים
הגשה
-
1 בגט לבן בינוני
אופן הכנה
- מכינים את הריבה: חותכים את המשמשים לחצאים ומגלענים. מערבבים את כל הרכיבים בסיר בינוני עם ציפוי non-stick ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.
- מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר כוס את החרדל, החומץ והשום. מוסיפים את הדבש ואת השמן בהדרגה עד שמתקבל רוטב במרקם חלק. מתבלים במלח.
- מרכיבים את המנה: מערבבים בקערה גדולה את כל העלים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בזהירות ובעדינות. מפזרים מעל את חתיכות הגבינה והצנוברים ומגישים עם הצנימים והריבה.
אופן הכנה
- מכינים את הריבה: חותכים את המשמשים לחצאים ומגלענים. מערבבים את כל הרכיבים בסיר בינוני עם ציפוי non-stick ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.
- מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר כוס את החרדל, החומץ והשום. מוסיפים את הדבש ואת השמן בהדרגה עד שמתקבל רוטב במרקם חלק. מתבלים במלח.
- מרכיבים את המנה: מערבבים בקערה גדולה את כל העלים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בזהירות ובעדינות. מפזרים מעל את חתיכות הגבינה והצנוברים ומגישים עם הצנימים והריבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן