כף מחוררת

תפוצ'יפס הום מייד משודרג. צילום: שניר גואטה.
4:03

חטיף עם מעוף! תפוצ’יפס הום מייד משודרג

לאכול בבית ולהרגיש במסעדה, תפוצ'יפס הום מייד עם גרדת לימון ממש כמו בוויטרינה. מנת הגילטי פלז'ר האהובה בתוספת מטבל שמשדרג את כל הארוחה
פרק 5: תפוצ'יפס הום מייד. צילום: שניר גואטה.
5:53

הכי בא לנשנש: תפוצ’יפס הום מייד

הנשנוש המושלם והתוספת האהובה לצד כל ארוחה. תמרה אהרוני ועומר מילר עם מתכון ממכר של תפוצ'יפס הום מייד פריך וקראנצ'י בתיבול מלח גס
כופתאות גבינה של סבתא - אוכל עם טעם של אהבה, הכלה ודאגה

כופתאות גבינה של סבתא – אוכל עם טעם של אהבה, הכלה ודאגה

לירית צירמן צימט מעלה זיכרונות מתוקים מבית סבתא, שהייתה ליידי עם סיגריה ביד אבל גם ידעה ללבוש סינר ולבשל אוכל מופלא. ככה התחלתי - חוויות ראשוניות מעולם הקולינריה
פלאפל ירוק עם סלט ירקות וטחינה. צילום: שני הלוי
0:49

פלאפל ירוק עם סלט ירקות וטחינה

רוצים ללמוד איך להכין פלאפל ירוק בבית, ממש כמו בדוכני הפלאפל ברחוב? בעזרת מטחנת בשר ממש קל להכין את כדורי הפלאפל. מגישים חם עם טחינה וסלט ירקות
חומוס ביתי (shutterstock)

איך מכינים חומוס בבית? 3 טיפים של זהב (ומתכון)

בעלי האהוב שייחיה, יודע לבשל חבל על הזמן, אבל בחומוס הוא אלוף! אז קבלו את 3 הטיפים הכי חשובים שלו כדי להצליח להכין חומוס ביתי מושלם
פסטה עם דלורית

פסטה עם דלורית בצבעים של זהב

עידית נרקיס-כ״ץ מתכוננת לרוחות הסתיו ומכינה פסטה עם דלורית. מנה מנחמת, ידידותית לילדים, עם רוטב קרמי ללא שמנת בתוספת פריכה של מרווה מטוגנת
בקר וחצילים בקרמל מיסו. צילום: תמרה אהרוני

מתגעגעים למסעדה סינית? במיוחד בשבילכם בקר וחצילים בקרמל מיסו

תמרה אהרוני משדכת במתכון אחד שני זיכרונות ממסעדות אהובות למנה חדשה משגעת של בקר וחצילים בקרמל עם טאץ' מלוח של מחית מיסו השילוב המושלם של מתוק חריף ומלוח
6:10

בואו עננים! ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן

חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
פולנטה קוקוס עם ביצה עלומה ותרד מוקפץ
7:25

פולנטה קוקוס עם ביצה עלומה ותרד מוקפץ

מנת בראנץ' קלאסית שמשלבת בין בוקר לצהריים: תבשיל פולנטה מתירס טרי וקרם קוקוס שמוגש עם ביצה עלומה, תרד מוקפץ וגבינה מיושנת וארומטית
קניידלך צבעוניים

כזה עוד לא היה! קניידלך צבעוניים רכים ומשגעים

רעיון פשוט אבל מיוחד לשדרוג המרק המסורתי: כדורי קניידלך צבעוניים שמכינים בקלות ויוצאים יפים, אוורירים, רכים ויוסיפו עוד קצת צבע לארוחת החג שלכם
שפצלה ברוטב גבינה וגרידת לימון. צילום: אתר טרה

שפצלה (בצקניות) ברוטב גבינה וגרידת לימון

שְׁפֶּצְלֶה או שפעצל, המוכרות גם כבְּצֵקָנִיּוֹת, הן אטריות בצק נפוצות בדרום גרמניה, השף יוגב ירוס מכין את הגרסא שלו לשפצלה ברוטב גבינה וגרידת לימון
כדורי פירה מצופים מטוגנים בשמן עמוק
1:01

ארוחת שאריות מפוארת – כדורי פירה מטוגנים שילדים אוהבים

את המנה הזו הילדים שלכם לא יפסיקו לאכול - כדורי פירה מטוגנים מצופים בפירורי לחם, קראנצ'יים מבחוץ ורכים מבפנים, שכיף לנשנש עם קטשופ ומיונז
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים