מחבת טפלון עם שקעים עמוקים
כבד עוף מוקפץ עם בצל ברוטב דבש ובלסמי בקדאיף
תחתיות קדאיף זהובות במילוי כבד עוף מוקפץ ברוטב בלסמי ודבש - מנה שתככב בשולחן כמנת פתיחה מטריפה שתגרום לכולם לרצות ממנה עוד.
רון יוחננוב מפתיע: אין אין חגיגה בלי עוגת עלי גפן!
במקום לעבוד קשה ולגלגל עלי גפן אחד אחד, קבלו עוגת עלי גפן יפהפייה, ולא פחות טעימה. הטעם החמצמץ של עלי הגפן בשילוב מושלם עם מילוי של בשר, צנוברים וחמוציות. יאמי!
קאפ-קון-קהההה! קארי דגים תאילנדי
מתכון לתבשיל קארי דגים תאילנדי ירוק עם חצילים וטעמים עזים! הקארי העוצמתי יחד עם חלב הקוקוס הקרמי ומרקם הדג יוצרים ביס מופלא!
“אֶכול שקשוקה” – המאפה שיטריף לכם את השבת
ליאור שרף תופס שתי ציפורים במכה אחת ומכין מנה משגעת אחת של שקשוקה בתוך לחם, התבשיל הכה ישראלי מלא בטעמים עם הביצה הנוזלת שכבר מחובר ללחם לניגוב - חלום!
5:35
פטריות מוקפצות עם סטייק אנטריקוט
במיוחד עכשיו שהגעגוע למסעדות גדול יונית ואמיר מכינים לכם מתכון למנת מסעדה שתוכלו להכין בבית, סטייק אנטריקוט פרוס דק דק ופטריות מוקפצות, כמה טיפ משאירים?
פופאי היה עף על זה! פסטה אלי אוליו תרד ופטריות
בימים טרופים אלו הכי כיף לפנק את עצמכם ובני הבית בצלחת פסטה טעימה, אביבה רכליס מפנקת אתכם במתכון לפסטה אלי אוליו תרד ופטריות, רוטב אלי אוליו.
‘מוח׳למה טאריפי’ – מכירים?
פרויקט המתכונים “סיר לסלאם” של דפנה קרמר ומוזנא בשארה לוקח אותנו הפעם לטורקיה ולמאכל מאוד מיוחד שנמתח ונמתח ואי אפשר, אבל באמת אי אפשר להפסיק לאכול
ארנצ’יני פתיתים – כדורים של קסמים לארוחת הערב
מכירים את הארנצ'יני האיטלקי? כדורי האורז המטוגנים והמושלמים? אז כזה רק עם פתיתים שנשארו ושהילדים יטרפו! יעל טל במתכון שאתם חייבים להכין ולהתענג
מנה מנצחת אצלכם בצלחת: עוף עם זיתים, לימון כבוש וסלט גזר מרוקאי
הנסיך הצפון אפריקאי, הלימון הכבוש, פוגש באחד משבעת המינים, הזית, וביחד הם הופכים את מנת העוף הזו לחגיגה צבעונית ומקפיצה
הכי ישראלית: פסטה עם דג, זיתי קלמטה ובזיליקום
מנת פסטה עם כל הגעגועים שלנו לאיטליה, מתכון פשוט להכנה לפסטה עם נתחי דג עסיסי, זיתי קלמטה ובזיליקום, מנה מושלמת להתנחם איתה
שניצל ברוטב או מה עושים עם השניצל שנשאר מאתמול?
קראתם את הכותרת "שניצל ברוטב" ולא האמנתם? כן, אולי זה נשמע מוזר אבל בבית של לינוי ככה אוכלים שניצלים! כשאלכס נכנס לתמונה הוא התאהב בשניצל ברוטב ובלינוי
הפריטטה של אסי רוז: תפוחי אדמה, ביצה וגבינה מלוחה. טעים!
אסי רוז חזרה ממדריד עם מתכון מנצח לפריטטה קלאסית, המנה בעלת היסטוריה ארוכה וגדולה שבכל שלב יכולה להפתיע ולהפוך למלכת הארוחה
לעוד מתכונים