סלרי

קציצות פרסה
טעמי ילדות

קציצות פרסה ועוף נוסטלגיות שמחזירות לשנות ה-90

עד כמה תרחיקו כדי לטעום שוב מתכון אהוב ונוסטלגי? דפי קרמר חזרה לנופי ילדותה כדי לטעום מחדש את אחד מהמאכלים האהובים עליה ביותר: קציצות פרסה ועוף
הביאו את החורף

מרק תאילנדי מושלם וגם מה להביא כשחוזרים מתאילנד

שי אייזנר מביאה את חווית המרק שכל כך התרגשה ממנה בתאילנד, ומכינה מרק תאילנדי עם התאמות ישראליות. מרק ציר עצמות וירקות שורש שמרכיבים באופן אישי
מרק עדשים. צילום: נמרוד גנישר
קר בחוץ חם בבית

מרק עדשים מושלם של שי-לי ליפא שיחמם לכם את הבטן

שי-לי ליפא חולקת איתנו מתכון מושלם של מרק עדשים שמכינים בקלות ומגישים לכל המשפחה באהבה, ביום חורף או סתם כשבא להתפנק
רוטב אדום הכי טעים בעולם
טוב שיש במקרר

רוטב אדום הכי טעים בעולם לאורז, לפסטה ולמה שלא יהיה!

למה שלא תכינו לילדים רוטב אדום עשיר בירקות? מכינים סיר גדול ומקפיאים בצנצנות ובכל פעם שצריכים רוטב שולפים צנצנת מהמקפיא ומתקתקים ארוחה בריאה בעשר דקות
מרק כבש
איך מבשלים אהבה

מרק כבש בולגרי ומכתב אהבה לאהובתי

עברו מעל 25 שנה מאז שכותב המדור אכל את המרק הזה, אבל משהו בבלוטות הטעם זוכר היטב את הטעם הבשרי, הלימוני העמוק של המרק הנפלא הזה. ככה כותבים ומבשלים למי שאוהבים
מרק קרם שורשים עם שמן בזיליקום
מחפשים שורשים

מחפשים שורשים? מצאתם! מרק קרם שורשים מושלם של איילת הירשמן

איך מנצלים את הירקות המדהימים בעונת החורף? מכינים מרק כמובן! איילת הירשמן עם מתכון חורפי במיוחד של מרק קרם ירקות שורש עם שמן בזיליקום
שטרודלי – תבשיל עוף עם לחמניות מאודות בסיר אחד
במקום שמיכת פוך

שטרודלי – תבשיל עוף עם לחמניות מאודות בסיר אחד

מה מכינים לארוחה שבה כל אחת מהמשתתפות היא בשלנית על? אם לא מקבלים רגליים קרות ואם אתם סבינה ולדמן אז בודאי תכינו שטרודלי - תבשיל עוף עם לחמניות מאודות
קפונטה - סלט חצילים סיציליאני. צילום: אפיק גבאי
5:49

קפונטה – סלט חצילים סיציליאני

סלט חצילים קצת אחר, עם המון טעמים מיוחדים שמשתלבים נהדר. אפשר לאכול אותו בכריך ואפשר אפילו להפוך אותו לרוטב פסטה שמכינים בקלי קלות
מרק אפונה חורפי שמחמם את הבית
גשם גשם מטפטף
6:18

מרק אפונה חורפי לכל המשפחה

משה שגב מכין מרק אפונה משביע וחורפי שממש קל להכין. משתמשים באפונה יבשה שמסמיכה את המרק ותורמת לתחושת השובע ומגישים באהבה לכל המשפחה
אל תחמיצו!

טיול משפחתי, קיבוץ גלויות ושימור ירקות

שי אייזנר בילתה את השבוע האחרון בנסיעה משפחתית לרומניה וחזרה משם מוקסמת מהאותנטיות והפשטות ובעיקר עם רצון עז לשימור ירקות
מרק חרירה בצ'יק
כיפורשיין

מרק חרירה בצ’יק

רחלי קרוט מכינה מרק חרירה עשיר, מנחם ומלא בירקות. מדובר באמת בארוחה שלמה, משביעה וסופר טעימה, שכיף להגיש עם פלח לימון בצד ועשבי תיבול טריים מעל.
קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני
יד ראשונה משף
1:45

קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני

רוצים להמם את האורחים? מאיר אדוני מכין לכם מנת חג מיוחדת: קטאייף במילוי בשר שפונדרה רך ובתוספת מתקתקה של צימוקים ותפוחי עץ מיובשים
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים