אדום, קטיפתי ומלטף: מרק עגבניות מהיר

רוצים להכין מרק אבל אין לכם זמן וסבלנות לבישול ארוך ואיטי? לכו על מרק עגבניות מהיר. מגישים עם לחם מחמצת ונהנים ממנה חמה וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

מרק

הגשה

  • 4 פרוסות עגבניות
    צלויות על מחבת פסים (לא חובה)

אופן הכנה

  1. מחממים את שמן הזית בסיר ומוסיפים את הבצל, מאדים עד שהבצל הופך שקוף.
  2. מוסיפים עגבניות שרי, אורגנו, רוטב פומודורו, אבקת מרק ומים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  3. סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים 20 דקות.
  4. טוחנים את המרק במעבד מזון או בעזרת טוחן ידני.
  5. מוסיפים את חתיכות הלחם ומערבבים.
  6. מוזגים את המרק לקעריות הגשה ומניחים מלמעלה פרוסה של עגבנייה צלויה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 251.3 קק״ל 1005.3 קק״ל
פחמימות 18.3 גרם 73.2 גרם
שומן 18.4 גרם 73.5 גרם
נתרן 439.4 מ״ג 1757.6 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 13.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.1 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 8.2 גרם
כולסטרול 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
סידן 15.1 מ״ג 60.5 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
אשלגן 38.1 מ״ג 152.2 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody