אוכלים גם את הצלחת! קערות טורטייה במילוי סלט

פעם אכלתם סלט וגם את הקערה שלו? קבלו מתכון מושלם לסלט בתוך קערות טורטיות קריספיות אפויות! מנה מאוזנת, בריאה וטעימה שמתאימה לכל ארוחה ובלי לשטוף אחרי זה כלים!
פעם אכלתם סלט וגם את הקערה שלו? קבלו מתכון מושלם לסלט בתוך קערות טורטיות קריספיות אפויות! מנה מאוזנת, בריאה וטעימה שמתאימה לכל ארוחה ובלי לשטוף אחרי זה כלים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    569
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 568.6 קק״ל 3411.5 קק״ל
    פחמימות 70.1 גרם 420.5 גרם
    שומן 24.7 גרם 147.9 גרם
    נתרן 446.6 מ״ג 2679.8 מ״ג
    חלבון 11.2 גרם 67.0 גרם
    סיבים תזונתיים 14.5 גרם 87.0 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 19.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 138.9 מ״ג 833.5 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 575.5 מ״ג 3453.0 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    569
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 568.6 קק״ל 3411.5 קק״ל
    פחמימות 70.1 גרם 420.5 גרם
    שומן 24.7 גרם 147.9 גרם
    נתרן 446.6 מ״ג 2679.8 מ״ג
    חלבון 11.2 גרם 67.0 גרם
    סיבים תזונתיים 14.5 גרם 87.0 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 19.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 138.9 מ״ג 833.5 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 575.5 מ״ג 3453.0 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קערות

סלט

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. משמנים קלות קערות שמתאימות לתנור ומסדרים בתוכן את הטורטיות.

    מכניסים את הטורטייה לתוך קערה ומכניסים לאפייה. צילום: שניר גואטה
    מכניסים את הטורטייה לתוך קערה ומכניסים לאפייה. צילום: שניר גואטה

  3. אופים כ-10-12 דקות, או עד שהטורטיות מזהיבות ומתייצבות לכדי צורת קערה.

    עד שהטוריות משחימות ומתייצבות. צילום: שניר גואטה
    עד שהטוריות משחימות ומתייצבות. צילום: שניר גואטה

  4. מכינים את הסלט: שמים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הסלט ומערבבים.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
  6. מרכיבים את המנה: מערבבים את הסלט עם הרוטב ומחלקים בין קערות הטורטייה.

    מכניסים לערות הטורטייה את מרכיבי הסלט והרוטב. צילום: שניר גואטה
    מערבבים את הסלט עם הרוטב ומחלקים בין קערות הטורטייה. צילום: שניר גואטה

  7. מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.

    קערות טורטייה במילוי סלט. צילום: שניר גואטה
    קערות טורטייה במילוי סלט. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוכלים גם את הצלחת! קערות טורטייה במילוי סלט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נעמי חלפון

    האם אפשרי להכין את הקעריות מטורטיה יום לפני הגשתן?

      Avatar
      Foody Foody

      לא, מכיוון שהטורטיות יתייבשו. יש להכין ביום ההגשה.

קטגוריות

אביזרים

תגיות