אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק

תמרה אהרוני מלמדת איך להכין אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק בפחות מחצי שעה. מנה שמתאימה בדיוק לארוחת הצהריים שלכם
תמרה אהרוני מלמדת איך להכין אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק בפחות מחצי שעה. מנה שמתאימה בדיוק לארוחת הצהריים שלכם
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    665
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 665.4 קק״ל 2661.7 קק״ל
    פחמימות 57.4 גרם 229.5 גרם
    שומן 28.5 גרם 113.9 גרם
    נתרן 1285.2 מ״ג 5140.6 מ״ג
    חלבון 42.1 גרם 168.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.1 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 29.6 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 72.9 מ״ג 291.6 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.8 מ״ג
    אשלגן 747.0 מ״ג 2988.0 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 34.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    665
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 665.4 קק״ל 2661.7 קק״ל
    פחמימות 57.4 גרם 229.5 גרם
    שומן 28.5 גרם 113.9 גרם
    נתרן 1285.2 מ״ג 5140.6 מ״ג
    חלבון 42.1 גרם 168.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.1 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 29.6 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 72.9 מ״ג 291.6 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.8 מ״ג
    אשלגן 747.0 מ״ג 2988.0 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 34.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים במים קרים.
  2. חותכים דק את בצלי השאלוט, השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה.
  3. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. מוסיפים את בצלי השאלוט וממשיכים לטגן כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-4-5 דקות עד שהוא מתחיל להשחים.
  5. מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב.
  6. מוסיפים למחבת את האפונה והרוטב ומבשלים תוך ערבוב כ-3 דקות.
  7. מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב.
  8. מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    שלומי

    נראה כמו מתכון מעולה כמו כל המתכונים של תמרה אהרוני. לדעתי, כשיש בשר טחון בעסק עדיף להשתמש בפסטה קונכיות שיכולה לשאת את הבשר…

      Avatar
      Foody Foody

      היי, היחס בין הבשר לפסטה הוא עניין אישי. יש שאוהבים עם הרבה רוטב ויש שפחות. בכל מקרה אם נשאר מהרוטב, אפשר כמובן להשתמש בו למנות פסטה נוספות. אבל זה היחס המקובל לחבילת פסטה אחת: חצי ק”ג בשר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות