אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק

תמרה אהרוני מלמדת איך להכין אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק בפחות מחצי שעה. מנה שמתאימה בדיוק לארוחת הצהריים שלכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים במים קרים.
  2. חותכים דק את בצלי השאלוט, השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה.
  3. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. מוסיפים את בצלי השאלוט וממשיכים לטגן כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-4-5 דקות עד שהוא מתחיל להשחים.
  5. מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב.
  6. מוסיפים למחבת את האפונה והרוטב ומבשלים תוך ערבוב כ-3 דקות.
  7. מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב.
  8. מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה, מערבבים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 953.2 קק״ל 3812.6 קק״ל
פחמימות 105.0 גרם 420.1 גרם
שומן 34.1 גרם 136.4 גרם
נתרן 1972.4 מ״ג 7889.4 מ״ג
חלבון 51.3 גרם 205.3 גרם
סיבים תזונתיים 8.7 גרם 34.7 גרם
שומן רווי 9.9 גרם 39.6 גרם
כולסטרול 107.5 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 93.0 מ״ג 372.1 מ״ג
ברזל 5.9 מ״ג 23.6 מ״ג
אשלגן 1041.0 מ״ג 4163.9 מ״ג
אבץ 8.6 מ״ג 34.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody