איזה טעם יש לשדה אחרי הגשם? קללל! טעם של שקשוקה ירוקה!

מי אמר ששקשוקה צריכה להיות אדומה? קבלו את הלהיט החדש במטבח שלכם! שקשוקה ירוקה עם תרד, כרשה ועשבים. טעימה, מהירה ומשפריצה ויטמינים. שיהיה בטעימות ולבריאות!
מי אמר ששקשוקה צריכה להיות אדומה? קבלו את הלהיט החדש במטבח שלכם! שקשוקה ירוקה עם תרד, כרשה ועשבים. טעימה, מהירה ומשפריצה ויטמינים. שיהיה בטעימות ולבריאות!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    354
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.5 קק״ל 1413.9 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 24.6 גרם
    שומן 28.6 גרם 114.4 גרם
    נתרן 941.0 מ״ג 3763.9 מ״ג
    חלבון 17.8 גרם 71.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 41.5 גרם
    כולסטרול 299.2 מ״ג 1196.6 מ״ג
    סידן 206.4 מ״ג 825.4 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 470.8 מ״ג 1883.2 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    354
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.5 קק״ל 1413.9 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 24.6 גרם
    שומן 28.6 גרם 114.4 גרם
    נתרן 941.0 מ״ג 3763.9 מ״ג
    חלבון 17.8 גרם 71.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 41.5 גרם
    כולסטרול 299.2 מ״ג 1196.6 מ״ג
    סידן 206.4 מ״ג 825.4 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 470.8 מ״ג 1883.2 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור

מי אמר ששקשוקה צריכה להיות אדומה? קבלו את הלהיט החדש במטבח שלכם! שקשוקה ירוקה עם תרד, כרשה וגבינת פטה שמפנקת את הכל מעל. מדובר בשקשוקה קצת אחרת, כזו ששוברת מסגרות אבל לא שוברת דיאטה. לכו לשוק או לסופר, איספר את כל הירוקים שאתם אוהבים ולכו למטבח לשחק באוכל.

אין לכם כרישה? קחו בצל ירוק. בא לכם להחליף את התרד במנגולד או קייל? לכו על זה בכל הכוח.

אתם עדיין כאן? אז איך יצא מכם דוקטור שקשוקה, איך?!!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים היטב היטב את עלי התרד והכרשה עם המון מים. יש להם נטיה להיות “מחסני חול” וחבל על השיניים שלכם.
  2. במחבת מחממים את שמן הזית ומטגנים את הכרשה הפרוסה על אש בינונית תוך כדי בחישה עד להתרככות.
  3. פורסים את השום ומוסיפים את שום ואת התרד למחבת. מטגנים תוך כדי בחישה עדינה עד להתרככות (בערך חמש דקות).
  4. מתבלים עם פלפל שחור ומלח (אל תשתוללו עם המלח, גבינת הפטה מלוחה מאוד).
  5. מוסיפים את השמנת למחבת ומביאים לרתיחה.
  6. בין העלים יוצרים גומות קטנות ושוברים בעדינות את הביצים אל המחבת.
  7. אין צורך לכסות את המחבת. מבשלים את הביצים עד המידה הרצויה (חלמון נוזלי יותר או פחות).
  8. מפזרים את קוביות גבינת הפטה ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איזה טעם יש לשדה אחרי הגשם? קללל! טעם של שקשוקה ירוקה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    יערה פ

    אפשר במקום גבינת פטה לשים קוביות טופו?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, אך יהיה שינוי בטעם 🙂

    Avatar
    Deborah Duschkin-Kurganoff

    אפשר להחליף לתרד קפוא?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן בוודאי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות