אל תגעו לי בצנצנת: מוס בזוקה בצנצנת של יונית צוקרמן

עתידות: בקרוב תאכלו את עוגת החלומות שלכם! יונית צוקרמן תלמד אתכם להכין מוס בזוקה בצנצנת עם מתכון קל להכנה ומלא בטעמים מתוקים
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן ההכנה

  1. מרסקים במעבד מזון ביסקוויטים עם חמאה ומחית הקינדר הלבן.
  2. ממיסים חצי כוס שמנת מתוקה יחד עם מחית בזוקה.
  3. את יתרת השמנת מקציפים עם פודינג וניל, מוסיפים את מחית הבזוקה ומערבלים עד לקבלת קצף יציב.
  4. מרכיבים את הקינוח: בכוסות אישיות, שמים שכבה של פירורי הביסקוויט, שמים מהקצפת, בערך 2 כפות ועזרת שקית זיפר מזלפים מהגאנש בזוקה.

    מוס בזוקה בצנצנת של יונית. צילום: שניר גואטה
    מוס בזוקה בצנצנת של יונית. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 469.6 קק״ל 2817.8 קק״ל
פחמימות 20.9 גרם 125.6 גרם
שומן 41.7 גרם 250.1 גרם
נתרן 102.4 מ״ג 614.4 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 20.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 25.0 גרם 150.2 גרם
כולסטרול 113.9 מ״ג 683.5 מ״ג
סידן 70.9 מ״ג 425.1 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
אשלגן 98.8 מ״ג 592.7 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody