אספרגוס צלוי ברוטב יוגורט וגבינה כחולה

מחפשים תוספת צמחונית לארוחה חלבית? ישראל אהרוני מכין אספרגוס צלוי ברוטב חמצמץ של יוגורט וגבינה כחולה. 10 דקות עבודה ויש לכם תוספת מרשימה
מחפשים תוספת צמחונית לארוחה חלבית? ישראל אהרוני מכין אספרגוס צלוי ברוטב חמצמץ של יוגורט וגבינה כחולה. 10 דקות עבודה ויש לכם תוספת מרשימה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    541
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 540.8 קק״ל 1081.6 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 31.6 גרם
    שומן 41.4 גרם 82.8 גרם
    נתרן 1156.4 מ״ג 2312.8 מ״ג
    חלבון 24.0 גרם 47.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 37.1 מ״ג 74.3 מ״ג
    סידן 484.6 מ״ג 969.2 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 17.0 מ״ג
    אשלגן 1122.4 מ״ג 2244.8 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    541
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 540.8 קק״ל 1081.6 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 31.6 גרם
    שומן 41.4 גרם 82.8 גרם
    נתרן 1156.4 מ״ג 2312.8 מ״ג
    חלבון 24.0 גרם 47.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 37.1 מ״ג 74.3 מ״ג
    סידן 484.6 מ״ג 969.2 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 17.0 מ״ג
    אשלגן 1122.4 מ״ג 2244.8 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אספרגוס

הגשה


אופן הכנה

  1. קוצצים את אגוזי הלוז והעירית.
  2. חולטים את האספרגוס בשפע מים רותחים ומומלחים כדקה. מוציאים ומעבירים למי קרח לדקה. מסננים ומייבשים מעט בעזרת נייר סופג.
  3. מורחים את האספרגוס בשמן ומתבלים במלח, פלפל ותימין.
  4. מחממים מחבת פסים וצולים עליה את האספרגוס כ-2 דקות מכל צד.
  5. מניחים בקערה את כל רכיבי הרוטב ומערבבים למרקם אחיד.
  6. יוצקים את הרוטב על האספרגוס, מפזרים מעל את האגוזים והעירית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אספרגוס צלוי ברוטב יוגורט וגבינה כחולה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות