ארוחת שחיתות לאנשים עסוקים – סלט טונה של העולמות

סלט טונה מושקע עם אבוקדו, בצל סגול, ביצה וכל מה שאוהבים. נהדר לאכול את סלט הטונה מהקערה או להכין איתו סנדוויץ' מפנק שיעשה לכם שמח בבטן ובלב. בתיאבון!
סלט טונה מושקע עם אבוקדו, בצל סגול, ביצה וכל מה שאוהבים. נהדר לאכול את סלט הטונה מהקערה או להכין איתו סנדוויץ' מפנק שיעשה לכם שמח בבטן ובלב. בתיאבון!
  • אמיר שרון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 354.8 קק״ל 1419.1 קק״ל
    פחמימות 44.3 גרם 177.3 גרם
    שומן 61.1 גרם 244.4 גרם
    נתרן 634.5 מ״ג 2537.8 מ״ג
    חלבון 41.2 גרם 165.0 גרם
    סיבים תזונתיים 42.1 גרם 168.6 גרם
    שומן רווי 37.7 גרם 150.9 גרם
    כולסטרול 39.6 מ״ג 158.4 מ״ג
    סידן 65.9 מ״ג 263.6 מ״ג
    ברזל 35.2 מ״ג 140.9 מ״ג
    אשלגן 592.7 מ״ג 2370.6 מ״ג
    אבץ 35.6 מ״ג 142.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 354.8 קק״ל 1419.1 קק״ל
    פחמימות 44.3 גרם 177.3 גרם
    שומן 61.1 גרם 244.4 גרם
    נתרן 634.5 מ״ג 2537.8 מ״ג
    חלבון 41.2 גרם 165.0 גרם
    סיבים תזונתיים 42.1 גרם 168.6 גרם
    שומן רווי 37.7 גרם 150.9 גרם
    כולסטרול 39.6 מ״ג 158.4 מ״ג
    סידן 65.9 מ״ג 263.6 מ״ג
    ברזל 35.2 מ״ג 140.9 מ״ג
    אשלגן 592.7 מ״ג 2370.6 מ״ג
    אבץ 35.6 מ״ג 142.2 מ״ג
    סגור

לפעמים אנחנו צריכים לשים את עצמנו במקום הראשון, עם כל הכבוד לכמה שאנחנו עסוקים. הלוואי והיה לי שעון כזה שנותן לי איזה זץ מחשמל בכל פעם שאני מזניח אותי או לא שם לב למה שאני צריך.

אבל עד שמישהו ימציא את הדבר הזה שיגרום לנו תמיד להקשיב למה שאנחנו צריכים אני מכין לעצמי ולמי שאני אוהב את הסלט הזה. סלט טונה עם אבוקדו, ביצה קשה, בצל סגול וחסה. לפעמים אני זורק לתוכו איזה צ’ילי קטן או חופן צלפים. לפעמים זיתים או מלפפונים חמוצים. הסלט הזה “סובל הכל” והוא באמת נותן את ההרגשה שאתה במקום הראשון בלי פשרות.

יאללה, לכו תכינו ובינתיים תשירו לעצמכם את השיר המצוין הזה.

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לסלט:

לרוטב:


אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל הסגול לרצועות דקיקות ואת הבצל הירוק לעיגולים דקיקים. חותכים את החסה לרצועות, חותכים האבוקדו לקוביות.
  2. מסננים את הטונה ומפוררים במזלג.
  3. גיוון: אם רוצים מוסיפים גם זיתים מגולענים חתוכים לטבעות. בגדול, הסלט הזה פתוח לטעמים ואפשר להכניס אליו גם פלפל חריף או פטרוזיליה.
  4. קולפים את הביצים הקשות, מועכים במזלג או חותכים לקוביות קטנות.
  5. מכינים את הרוטב: מכניסים הכל לקערה, סוחטים לימון, מוסיפים את הפלפל והמלח ומערבבים.
  6. אפשר לאכול ככה, יש מהקערה ואפשר לקלות פרוסות של לחם טוב מקמח מלא ולהכין סנדוויץ’ מפנק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת שחיתות לאנשים עסוקים – סלט טונה של העולמות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    הראל אליה

    נראה ממש מגרה אכין לאישתי ולי מחר

      Avatar
      מערכת Foody

      עדכן איך יצא, הראל!

הצג עוד

קטגוריות