עוף טוב - מהמשק לצלחת

אש לגולש: גולש נקניקיות ותפוחי אדמה

בא לכם ארוחת צהריים בסיר אחד בלי הרבה עניינים ועם המון התלהבות מצד בני הבית? גולש נקניקיות ותפוחי אדמה שילדים וגדולים מאוד אוהבים, שיהפוך למתכון קבוע במשפחה
בא לכם ארוחת צהריים בסיר אחד בלי הרבה עניינים ועם המון התלהבות מצד בני הבית? גולש נקניקיות ותפוחי אדמה שילדים וגדולים מאוד אוהבים, שיהפוך למתכון קבוע במשפחה
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    178
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.2 קק״ל 712.9 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 76.6 גרם
    שומן 10.3 גרם 41.1 גרם
    נתרן 782.3 מ״ג 3129.3 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 9.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 5.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 59.9 מ״ג 239.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 576.5 מ״ג 2305.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    178
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.2 קק״ל 712.9 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 76.6 גרם
    שומן 10.3 גרם 41.1 גרם
    נתרן 782.3 מ״ג 3129.3 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 9.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 5.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 59.9 מ״ג 239.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 576.5 מ״ג 2305.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הבצלים ואת תפוחי האדמה לקוביות קטנות.
  2. מטגנים בסיר כבד את הבצל ותפוחי האדמה בשמן, עד שהבצל מזהיב ותפוחי האדמה נצרבים קלות.
  3. מוסיפים את השום הכתוש לעוד דקת טיגון.

    בצל ותפוחי אדמה במחבת
    מוסיפים את השום

  4. פורסים את הנקניקיות לפרוסות בעובי 4 ס”מ (אם רוצים להתאים את המתכון לילדים אפשר לחתוך לאורך) ומוסיפים לסיר, מוסיפים את התבלינים והמים ומביאים לרתיחה.
    נקנקיות נחתכות על קרש חיתוך
    פורסים את הנקניקיות
    פפריקה נכנסת לסיר
    מוסיפים את התבלינים

    מים נוספים לסיר
    מוסיפים את המים

  5. מבשלים עוד 15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. במהלך הבישול, אם רואים שחסרים נוזלים, אפשר להוסיף מים.

    גולש נקניקיות ותפוחי אדמה בקערת הגשה
    בתיאבון!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אש לגולש: גולש נקניקיות ותפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    יוספה יומטוביאן

    אני מכינה לנכדים ולנכדות תבשיל דומה לזה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות