בחש: תבשיל בוכרי של אורז ובשר כבש

השף ישראל אהרוני מכין בחש: תבשיל בוכרי של אורז ובשר כבש, עשיר בעשבי תיבול טריים, עם חתיכות רכות של כבד עוף מטוגן. ארוחה שלמה בסיר אחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את השמן בסיר ומטגנים כמון, בצל, בשר וכבדי עוף.
  2. מטגנים עד השחמה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים מעט מים ומבשלים כחצי שעה.
  3. מוסיפים את האורז, מערבבים כשתי דקות.
  4. מוסיפים מים רותחים עד ס”מ מעל לאורז, מבשלים על להבה גבוהה עד שרוב המים מתאדים.
  5. מוסיפים את הירק הקצוץ, מערבבים, עורמים את האורז בערימה מחודדת. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כעשרים דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 303.8 קק״ל 1823.0 קק״ל
פחמימות 24.2 גרם 144.9 גרם
שומן 14.9 גרם 89.6 גרם
נתרן 381.8 מ״ג 2290.7 מ״ג
חלבון 16.2 גרם 96.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 5.0 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 6.0 גרם
כולסטרול 86.3 מ״ג 517.5 מ״ג
סידן 39.3 מ״ג 235.8 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 19.3 מ״ג
אשלגן 205.1 מ״ג 1230.3 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 7.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody