בחש: תבשיל בוכרי של אורז ובשר כבש

השף ישראל אהרוני מכין בחש: תבשיל בוכרי של אורז ובשר כבש, עשיר בעשבי תיבול טריים, עם חתיכות רכות של כבד עוף מטוגן. ארוחה שלמה בסיר אחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל. כאשר הבצל מזהיב מוסיפים  כמון, בשר וכבדי עוף.
  2. מטגנים עד השחמה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים כחצי שעה.
  3. מוסיפים את האורז, מערבבים כשתי דקות.
  4. מוסיפים מים רותחים עד ס”מ מעל לאורז, מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה על להבה נמוכה עד שהמים מתאדים. מורידים את הסיר מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה עוד 10 דקות.
  5. מוסיפים את הירק הקצוץ, מערבבים, עורמים את האורז בקערת הגשה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 306.1 קק״ל 1836.7 קק״ל
פחמימות 24.7 גרם 148.0 גרם
שומן 14.9 גרם 89.7 גרם
נתרן 382.0 מ״ג 2292.0 מ״ג
חלבון 16.2 גרם 97.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.3 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 5.0 גרם
כולסטרול 86.3 מ״ג 517.5 מ״ג
סידן 40.2 מ״ג 241.3 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 19.4 מ״ג
אשלגן 211.1 מ״ג 1266.3 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 7.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף!!!! תודה (:

    Avatar
    טניה ברודצבסקי

    סבתא שלי בוכרית אמיתית הייתה מכינה בול כזה

    Avatar
    דיקלה

    כמה פשוט ככה טעים!! אחלה ארוחת צהריים