בית ספר לבישול: איך מכינים ציר דגים?

מאיר דנון במתכון קלאסי לציר דגים משובח שישמש לכם בסיס מצויין לרטבים או תיבול במנות שונות. ההכנה פשוטה, זמן העבודה קצר והשדרוג האיכותי למנות שלכם מובטח!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפלטים את הפרידה, חותכים כל פילה ל-2-4 חתיכות ושומרים בקירור.
  2. מכינים ציר: מעצמות הדג מכינים ציר, מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים את השאלוט, הגזר והסלרי כשהם פרוסים ומטגנים מעט.
  3. מוסיפים את עצמות הדגים וממשיכים לטגן 2-3 דקות. מוסיפים את היין ומכסים במים, מוסיפים את הפטרוזיליה, התימין, עלה הדפנה וכוכב האניס ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-15 דקות ומסננים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 572.3 קק״ל 572.3 קק״ל
פחמימות 30.1 גרם 30.1 גרם
שומן 29.2 גרם 29.2 גרם
נתרן 141.4 מ״ג 141.4 מ״ג
חלבון 3.5 גרם 3.5 גרם
סיבים תזונתיים 8.3 גרם 8.3 גרם
שומן רווי 3.9 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 182.3 מ״ג 182.3 מ״ג
ברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
אשלגן 1267.6 מ״ג 1267.6 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody