במיוחד לפסח: חזרת סגולה חריפה

הצבע הסגול שמככב על שולחן החג, אין בלעדיו גפילטע והוא השידוך המושלם לכבד קצוץ, הוא עושה לנו חריף באף וטעים כל כך בבטן קבלו אותו סלט חזרת סגול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מעבירים את החזרת והסלק דרך דיסקית הגירוד במעבד מזון.

    צילום: שניר גוואטה.
    טוחנים את החזרת והסלק יחד (צילום: דרור עינב)

  2. מעבירים לקערה, מוסיפים חומץ, מלח וסוכר ומערבבים היטב. מעבירים לצנצנת בינונית ושומרים במקרר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 30.0 קק״ל 240.2 קק״ל
פחמימות 6.3 גרם 50.6 גרם
שומן 0.0 גרם 0.3 גרם
נתרן 789.6 מ״ג 6316.9 מ״ג
חלבון 0.3 גרם 2.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.9 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 3.9 מ״ג 31.2 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
אשלגן 67.9 מ״ג 543.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    עדן

    תודה בדיוק חיפשתי מתכון של חזרת תוצרת בית. תודה!!

    Avatar
    מירית מלול

    בדיוק חיפשתי להכין חזרת ביתית

      Avatar
      טובית פרנקל

      האם צריך לבשל את הסלק?

      Avatar
      Foody Foody

      אין צורך לבשל את הסלק.
      יש להשתמש בסלק קלוף.

הצג עוד