במיוחד לפסח: חזרת סגולה חריפה

הצבע הסגול שמככב על שולחן החג, אין בלעדיו גפילטע והוא השידוך המושלם לכבד קצוץ, הוא עושה לנו חריף באף וטעים כל כך בבטן קבלו אותו סלט חזרת סגול
הצבע הסגול שמככב על שולחן החג, אין בלעדיו גפילטע והוא השידוך המושלם לכבד קצוץ, הוא עושה לנו חריף באף וטעים כל כך בבטן קבלו אותו סלט חזרת סגול
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    30
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 30.0 קק״ל 240.2 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 50.6 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.3 גרם
    נתרן 789.6 מ״ג 6316.9 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 2.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.9 מ״ג 31.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 67.9 מ״ג 543.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    30
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 30.0 קק״ל 240.2 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 50.6 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.3 גרם
    נתרן 789.6 מ״ג 6316.9 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 2.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.9 מ״ג 31.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 67.9 מ״ג 543.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מעבירים את החזרת והסלק דרך דיסקית הגירוד במעבד מזון.

    צילום: שניר גוואטה.
    טוחנים את החזרת והסלק יחד (צילום: דרור עינב)

  2. מעבירים לקערה, מוסיפים חומץ, מלח וסוכר ומערבבים היטב. מעבירים לצנצנת בינונית ושומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
במיוחד לפסח: חזרת סגולה חריפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    עדן

    תודה בדיוק חיפשתי מתכון של חזרת תוצרת בית. תודה!!

    Avatar
    מירית מלול

    בדיוק חיפשתי להכין חזרת ביתית

      Avatar
      טובית פרנקל

      האם צריך לבשל את הסלק?

      Avatar
      מערכת Foody

      אין צורך לבשל את הסלק.
      יש להשתמש בסלק קלוף.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות