ארוחה בקערה אחת: ארוחת אורז עם ירקות וביצת עין

מנה קוריאנית שיקח לכם פחות זמן לאכול אותה מאשר להגות את שמה. ביבימבאפ היא מנה מושלמת לצמחוניים המספקת חוויה עשירה מאוד של טעמים ומרקמים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    33 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים כל ירק בנפרד במשך 2-3 דקות, עד שהוא מתרכך. במקרה של פטריות זה ייקח בערך 4 דקות. שומרים כל ירק בנפרד בצד ולא מערבבים!
  2. מכינים את הרוטב: שמים את כל מצרכי הרוטב בקערה ומערבבים היטב. שומרים בצד.
  3. מרכיבים את המנה: שמים בקערות הגשה 5-6 כפות אורז מבושל. מסדרים מסביב את הירקות המוקפצים, קבוצה-קבוצה, כדי שיהיו הבדלי צבע.
  4. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים 4 חביתות עין.
  5. מניחים בכל קערה מעל הירקות ביצת עין אחת.
  6. יוצקים מסביב את הרוטב, מפזרים שומשום שחור ומגישים. פוצעים את הביצה לפני שמתחילים לאכול.

    bibimbap: ארוחת אורז, ירקות וביצת עין בקערה. צילום: שני הלוי.
    bibimbap: ארוחת אורז, ירקות וביצת עין בקערה. צילום: שני הלוי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 384.4 קק״ל 1537.5 קק״ל
פחמימות 53.8 גרם 215.2 גרם
שומן 11.1 גרם 44.3 גרם
נתרן 474.9 מ״ג 1899.4 מ״ג
חלבון 16.0 גרם 63.9 גרם
סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.9 גרם
שומן רווי 2.3 גרם 9.0 גרם
כולסטרול 253.2 מ״ג 1012.8 מ״ג
סידן 127.1 מ״ג 508.4 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״ג
אשלגן 1017.9 מ״ג 4071.7 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody