קבלו את הג’חנונינג’ה – ג’חנון הכי מהיר שיש

ארוחת הבוקר של יום שבת מעולם לא היתה פשוטה ומהירה כל כך. עם סיר הנינג'ה תוכלו להכין לעצמכם ג'חנון מעולה בכלום עבודה ולמעין טרודל יש מתכון בשבילכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    8 דקות
  • זמן כולל
    יום 1, 6 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    0

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את המלאווח ומניחים על משטח העבודה.
  2. מורחים את החמאה המומסת, מזלפים מעט דבש ומגלגלים.
  3. עוטפים כל מלאווח בנייר כסף ומכניסים את כולם לסיר הקרמי בתוך המכשיר.
  4. מפעילים על חום נמוך למשך כל הלילה.
  5. מגישים עם ביצה קשה ורסק עגבניות. בתיאבון!

    עוטפים כל מלאווח בנייר כסף ומכניסים את כולם לסיר הפודי נינג׳ה. צילום: מעיין טרודל
    עוטפים כל מלאווח בנייר כסף ומכניסים את כולם לסיר הפודי נינג׳ה. צילום: מעיין טרודל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    לירון ריחני

    ואם אין לי פוגי נינגה? איפה אני יכולה לבשל א זה עוד,?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody