הטיפ של מאיר דנון לביצה עלומה מושלמת!

ביצה עלומה תמיד מרימה ומשדרגת את הארוחה, בין אם בבוקר ובין אם במנות שמתאימות לארוחת ערב מרשימה. רבים חוששים מהכנתה אבל עם המתכון של דנון תראו כמה זה פשוט!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. מביאים את המים לרתיחה עדינה ומוסיפים את החומץ לסיר.
  2. שוברים את הביצים אחת אחת לתוך קערה קטנה.
  3. מעבירים את הביצה לסיר עם המים והחומץ ובעזרת כף במידת הצורך אוספים את החלבון מסביב לחלמון (ראו בסרטון כיצד). מניחים להתבשל במשך 3 דקות ומעבירים לצלחת עם מגבת או נייר סופג.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 93.2 קק״ל 372.8 קק״ל
פחמימות 0.8 גרם 3.3 גרם
שומן 6.0 גרם 24.0 גרם
נתרן 86.0 מ״ג 344.0 מ״ג
חלבון 7.9 גרם 31.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 7.2 גרם
כולסטרול 253.8 מ״ג 1015.2 מ״ג
סידן 36.8 מ״ג 147.2 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
אשלגן 80.4 מ״ג 321.6 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody