הכי בא לנשנש: תפוצ’יפס הום מייד

הנשנוש המושלם והתוספת האהובה לצד כל ארוחה. תמרה אהרוני ועומר מילר עם מתכון ממכר של תפוצ'יפס הום מייד פריך וקראנצ'י בתיבול מלח גס
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקלפים ופורסים תפוחי אדמה הכי דק שאפשר, בעזרת מעבד מזון של קנווד עם להב מתאים.
  2. משרים את פרוסות תפוחי האדמה במי קרח למשך 5 דקות, מסננים ומייבשים היטב בין שתי מגבות.
  3. מחממים שמן עמוק לחום גבוה ומטגנים את הפרוסות במחזורים קטנים, עד שהן צפות על פני השמן ומקבלות גוון זהוב-שחום. מוציאים בעזרת כף מחוררת, מניחים לייבוש על נייר סופג, ממליחים ומגישים מיד.

    פרק 5: תפוצ'יפס הום מייד. צילום: שניר גואטה.
    פרק 5: תפוצ’יפס הום מייד. צילום: שניר גואטה.

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 876.3 מ״ג 3505.2 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody