סנו רקע

הכי בא לנשנש: תפוצ’יפס הום מייד

הנשנוש המושלם והתוספת האהובה לצד כל ארוחה. תמרה אהרוני ועומר מילר עם מתכון ממכר של תפוצ'יפס הום מייד פריך וקראנצ'י בתיבול מלח גס
הנשנוש המושלם והתוספת האהובה לצד כל ארוחה. תמרה אהרוני ועומר מילר עם מתכון ממכר של תפוצ'יפס הום מייד פריך וקראנצ'י בתיבול מלח גס
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 1.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    0
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 876.3 מ״ג 3505.2 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    0
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 876.3 מ״ג 3505.2 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 1.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מקלפים ופורסים תפוחי אדמה הכי דק שאפשר, בעזרת מעבד מזון של קנווד עם להב מתאים.
  2. משרים את פרוסות תפוחי האדמה במי קרח למשך 5 דקות, מסננים ומייבשים היטב בין שתי מגבות.
  3. מחממים שמן עמוק לחום גבוה ומטגנים את הפרוסות במחזורים קטנים, עד שהן צפות על פני השמן ומקבלות גוון זהוב-שחום. מוציאים בעזרת כף מחוררת, מניחים לייבוש על סנו סושי - מגבות הפלא, ממליחים ומגישים מיד.

    פרק 5: תפוצ'יפס הום מייד. צילום: שניר גואטה.
    פרק 5: תפוצ’יפס הום מייד. צילום: שניר גואטה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי בא לנשנש: תפוצ’יפס הום מייד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ורד רייכנברג

    הכנתי את הצ’יפס ויצא מוווושלם. תודה, יצא צ’יפס כמו במסעדוצ טעים מאוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות