
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
-
8 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 כפית מלח גס
-
1 קורט מלח דק
-
1 ליטר שמן קנולהלטיגון
אופן הכנה
- מקלפים ופורסים תפוחי אדמה הכי דק שאפשר, בעזרת מעבד מזון של קנווד עם להב מתאים.
- משרים את פרוסות תפוחי האדמה במי קרח למשך 5 דקות, מסננים ומייבשים היטב בין שתי מגבות.
- מחממים שמן עמוק לחום גבוה ומטגנים את הפרוסות במחזורים קטנים, עד שהן צפות על פני השמן ומקבלות גוון זהוב-שחום. מוציאים בעזרת כף מחוררת, מניחים לייבוש על סנו סושי - מגבות הפלא, ממליחים ומגישים מיד.
פרק 5: תפוצ’יפס הום מייד. צילום: שניר גואטה.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
0.0
קק״ל
0.0
קק״ל
פחמימות
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן
0.0
גרם
0.0
גרם
נתרן
876.3
מ״ג
3505.2
מ״ג
חלבון
0.0
גרם
0.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.0
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
ברזל
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
אשלגן
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
תגובות (2)
מתאים לפסח!!!
הכנתי את הצ’יפס ויצא מוווושלם. תודה, יצא צ’יפס כמו במסעדוצ טעים מאוד