המוקפץ המושלם של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה את המוקפץ שאין מי שלא יאהב לאכול חזה עוף עסיסי, ירקות פריכים ורוטב אסייתי משגע, שאפשר לאכול עם אורז או כל סוגי הנודלס
תמרה אהרוני מכינה את המוקפץ שאין מי שלא יאהב לאכול חזה עוף עסיסי, ירקות פריכים ורוטב אסייתי משגע, שאפשר לאכול עם אורז או כל סוגי הנודלס
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    727
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 726.5 קק״ל 2905.9 קק״ל
    פחמימות 59.1 גרם 236.4 גרם
    שומן 22.3 גרם 89.3 גרם
    נתרן 2284.7 מ״ג 9138.8 מ״ג
    חלבון 64.5 גרם 258.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.5 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 171.5 מ״ג 686.0 מ״ג
    סידן 132.5 מ״ג 530.0 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 19.4 מ״ג
    אשלגן 1259.4 מ״ג 5037.7 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    727
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 726.5 קק״ל 2905.9 קק״ל
    פחמימות 59.1 גרם 236.4 גרם
    שומן 22.3 גרם 89.3 גרם
    נתרן 2284.7 מ״ג 9138.8 מ״ג
    חלבון 64.5 גרם 258.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.5 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 171.5 מ״ג 686.0 מ״ג
    סידן 132.5 מ״ג 530.0 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 19.4 מ״ג
    אשלגן 1259.4 מ״ג 5037.7 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

רוטב

הקפצה

הגשה


אופן הכנה

  1. בכלי שטוח ורחב מערבבים את רצועות העוף, ג’ינג’ר, סויה ומירין ומניחים בצד ל-10 דקות לפחות.
  2. בינתיים בקערית מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  3. חותכים את הגזר, הגמבה, הזוקיני והבצל לרצועות.
  4. מוסיפים לכלי עם העוף את הקורנפלור ומערבבים היטב עד שכל העוף מצופה בצורה אחידה בקורנפלור.
  5. בווק או מחבת גדולה מחממים 3-4 כפות של שמן. כשהשמן חם מאוד מוסיפים אליו את העוף ומטגנים כ-5-6 דקות תוך כדי ערבוב עד שהעוף זהוב מכל צדדיו.
  6. בעזרת כף מחוררת מוציאים את העוף לקערה.
  7. מוסיפים לווק 1-2 כפות שמן, כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, צ’ילי והג’ינג’ר ומטגנים תוך כדי ערבוב על להבה בינונית-גבוהה כ-3 דקות.
  8. בינתיים מבשלים את האטריות על פי ההוראות שעל גבי האריזה.
  9. מוסיפים לווק את הגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד כ-3-4 דקות.
  10. מוסיפים את הקישואים והגמבות ומטגנים תוך ערבוב עוד כ-3 דקות.
  11. מוסיפים את הרוטב ומבשלים כ-3-4 דקות תוך כדי ערבוב.
  12. מחזירים את העוף לווק ומוסיפים גם את הנבטים וממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות. מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים היטב.
  13. מגישים ומקשטים בבצל ירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המוקפץ המושלם של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    נדב מזרחי

    טוב, הכנתי את המתכון הזה בהוסטל של ילדים מתבגרים, לא הפסיקו עם המחמאות, הכנתי בגרסה עם עוף ובגרסה עם טופו. אין מילים, מתכון מצויין קל וקליט. בשני המקרים הורדתי את הצילי כי אחד הילדים אלרגי לחריף. ובמתכון הטבעוני ויתרתי על הרוטב דגים. בקיצור אם לא הובן אני מכניס את המתכון למועדפים 💛🙏🏼

      Avatar
      Foody Foody

      ריגשת אותנו ממש!! 🙂

    Avatar
    מוניקה צוקרמן

    יותר מדי “מזרח ומערב”….

      Avatar
      רונה

      היא כותבת במה היא השתמשה, יש מוצרים גם של חברות אחרות, זה לא ממש משנה

      Avatar
      גדי

      ומי ישלם על העבודה שהיא עושה, את?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות