המוקפץ המושלם של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה את המוקפץ שאין מי שלא יאהב לאכול חזה עוף עסיסי, ירקות פריכים ורוטב אסייתי משגע, שאפשר לאכול עם אורז או כל סוגי הנודלס
תמרה אהרוני מכינה את המוקפץ שאין מי שלא יאהב לאכול חזה עוף עסיסי, ירקות פריכים ורוטב אסייתי משגע, שאפשר לאכול עם אורז או כל סוגי הנודלס
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    727
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 726.5 קק״ל 2905.9 קק״ל
    פחמימות 59.1 גרם 236.4 גרם
    שומן 22.3 גרם 89.3 גרם
    נתרן 2284.7 מ״ג 9138.8 מ״ג
    חלבון 64.5 גרם 258.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.5 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 171.5 מ״ג 686.0 מ״ג
    סידן 132.5 מ״ג 530.0 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 19.4 מ״ג
    אשלגן 1259.4 מ״ג 5037.7 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    727
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 726.5 קק״ל 2905.9 קק״ל
    פחמימות 59.1 גרם 236.4 גרם
    שומן 22.3 גרם 89.3 גרם
    נתרן 2284.7 מ״ג 9138.8 מ״ג
    חלבון 64.5 גרם 258.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.5 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 171.5 מ״ג 686.0 מ״ג
    סידן 132.5 מ״ג 530.0 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 19.4 מ״ג
    אשלגן 1259.4 מ״ג 5037.7 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

רוטב

הקפצה

הגשה


אופן הכנה

  1. בכלי שטוח ורחב מערבבים את רצועות העוף, ג’ינג’ר, סויה ומירין ומניחים בצד ל-10 דקות לפחות.
  2. בינתיים בקערית מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  3. חותכים את הגזר, הגמבה, הזוקיני והבצל לרצועות.
  4. מוסיפים לכלי עם העוף את הקורנפלור ומערבבים היטב עד שכל העוף מצופה בצורה אחידה בקורנפלור.
  5. בווק או מחבת גדולה מחממים 3-4 כפות של שמן. כשהשמן חם מאוד מוסיפים אליו את העוף ומטגנים כ-5-6 דקות תוך כדי ערבוב עד שהעוף זהוב מכל צדדיו.
  6. בעזרת כף מחוררת מוציאים את העוף לקערה.
  7. מוסיפים לווק 1-2 כפות שמן, כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, צ’ילי והג’ינג’ר ומטגנים תוך כדי ערבוב על להבה בינונית-גבוהה כ-3 דקות.
  8. בינתיים מבשלים את האטריות על פי ההוראות שעל גבי האריזה.
  9. מוסיפים לווק את הגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד כ-3-4 דקות.
  10. מוסיפים את הקישואים והגמבות ומטגנים תוך ערבוב עוד כ-3 דקות.
  11. מוסיפים את הרוטב ומבשלים כ-3-4 דקות תוך כדי ערבוב.
  12. מחזירים את העוף לווק ומוסיפים גם את הנבטים וממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות. מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים היטב.
  13. מגישים ומקשטים בבצל ירוק
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
המוקפץ המושלם של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות