המנה הירוקה: נודלס מוקפץ עם טופו ברוטב ירוק מושלם

מהיום לא צריך לצאת מהבית כדי לאכול במסעדה את המנה המושלמת הזו! נודלס מוקפץ עם טופו וירקות ברוטב מושלם של קרם קוקוס וירוקים
מהיום לא צריך לצאת מהבית כדי לאכול במסעדה את המנה המושלמת הזו! נודלס מוקפץ עם טופו וירקות ברוטב מושלם של קרם קוקוס וירוקים
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 24 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    646
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 645.5 קק״ל 1291.0 קק״ל
    פחמימות 60.9 גרם 121.9 גרם
    שומן 39.9 גרם 79.7 גרם
    נתרן 520.9 מ״ג 1041.8 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 31.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 24.0 גרם 48.0 גרם
    כולסטרול 58.0 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 25.2 מ״ג 50.4 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 391.6 מ״ג 783.2 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 24 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    646
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 645.5 קק״ל 1291.0 קק״ל
    פחמימות 60.9 גרם 121.9 גרם
    שומן 39.9 גרם 79.7 גרם
    נתרן 520.9 מ״ג 1041.8 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 31.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 24.0 גרם 48.0 גרם
    כולסטרול 58.0 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 25.2 מ״ג 50.4 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 391.6 מ״ג 783.2 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור

כזו מנה ירוקה עוד לא טעמתם! מעיין טרודל מפנקת אותנו במתכון מעולה להכנת נודלס מוקפצים עם אטריות ביצים, טופו (או עוף) ורוטב ירוק, קרמי ועשיר עם טעמים מופלאים שישלחו אתכם הישר למזרח הרחוק!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
מעין טרודל
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

מוקפץ


אופן הכנה

  1. מבשלים את חבילת האטריות הרחבות להקפצה של ״מזרח מערב״ 2-3 דקות, שוטפים במים קרים ומסננים.
  2. טוחנים במעבד מזון או בלנדר את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה וחלקה.
  3. מחממים 3 כפות שמן בווק ומטגנים את השום והטופו להזהבה.
  4. מוסיפים את הפלפל האדום, המלפפון והבצל הירוק ומקפיצים מעט (הירקות צריכים להישאר פריכים).
  5. מוסיפים לווק את האטריות ואת הרוטב ומערבבים היטב עד שכל האטריות עטופות ברוטב באופן אחיד.
  6. מעבירים את האטריות לצלחת הגשה ומגישים עם בוטנים קלויים, נבטים, כוסברה ופלח לימון.
המנה הירוקה1
המנה הירוקה - נודלס מוקפץ. צילום: מעיין טרודל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המנה הירוקה: נודלס מוקפץ עם טופו ברוטב ירוק מושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות