המנה הירוקה: נודלס מוקפץ עם טופו ברוטב ירוק מושלם
מהיום לא צריך לצאת מהבית כדי לאכול במסעדה את המנה המושלמת הזו! נודלס מוקפץ עם טופו וירקות ברוטב מושלם של קרם קוקוס וירוקים
מהיום לא צריך לצאת מהבית כדי לאכול במסעדה את המנה המושלמת הזו! נודלס מוקפץ עם טופו וירקות ברוטב מושלם של קרם קוקוס וירוקים
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 645.5 קק״ל 1291.0 קק״לפחמימות 60.9 גרם 121.9 גרםשומן 39.9 גרם 79.7 גרםנתרן 520.9 מ״ג 1041.8 מ״גחלבון 15.9 גרם 31.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרםשומן רווי 24.0 גרם 48.0 גרםכולסטרול 58.0 מ״ג 116.0 מ״גסידן 25.2 מ״ג 50.4 מ״גברזל 5.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 391.6 מ״ג 783.2 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 24 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות646
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 645.5 קק״ל 1291.0 קק״לפחמימות 60.9 גרם 121.9 גרםשומן 39.9 גרם 79.7 גרםנתרן 520.9 מ״ג 1041.8 מ״גחלבון 15.9 גרם 31.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרםשומן רווי 24.0 גרם 48.0 גרםכולסטרול 58.0 מ״ג 116.0 מ״גסידן 25.2 מ״ג 50.4 מ״גברזל 5.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 391.6 מ״ג 783.2 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״גסגור
כזו מנה ירוקה עוד לא טעמתם! מעיין טרודל מפנקת אותנו במתכון מעולה להכנת נודלס מוקפצים עם אטריות ביצים, טופו (או עוף) ורוטב ירוק, קרמי ועשיר עם טעמים מופלאים שישלחו אתכם הישר למזרח הרחוק!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 24 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 646 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
חופן בזיליקום
-
חופן כוסברה
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כוס קרם קוקוסמזרח מערב
-
1/2 כוס מים
-
לפי הטעם
-
לפי הטעם, לא חובה
מוקפץ
-
1 חבילה אטריות ביציםמזרח מערברחבות
-
1 כפית שוםכתוש
-
300 גרם טופו משי נוקשהאו פילה עוף, חתוך לקוביות
-
1 יחידה פלפל אדוםחתוך לרצועות
-
1 יחידה מלפפון ירוקחתוך לגפרורים
-
חופן בצל ירוקקצוץ
הגשה
אופן הכנה
- מבשלים את חבילת האטריות הרחבות להקפצה של ״מזרח מערב״ 2-3 דקות, שוטפים במים קרים ומסננים.
- טוחנים במעבד מזון או בלנדר את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה וחלקה.
- מחממים 3 כפות שמן בווק ומטגנים את השום והטופו להזהבה.
- מוסיפים את הפלפל האדום, המלפפון והבצל הירוק ומקפיצים מעט (הירקות צריכים להישאר פריכים).
- מוסיפים לווק את האטריות ואת הרוטב ומערבבים היטב עד שכל האטריות עטופות ברוטב באופן אחיד.
- מעבירים את האטריות לצלחת הגשה ומגישים עם בוטנים קלויים, נבטים, כוסברה ופלח לימון.
אופן הכנה
- מבשלים את חבילת האטריות הרחבות להקפצה של ״מזרח מערב״ 2-3 דקות, שוטפים במים קרים ומסננים.
- טוחנים במעבד מזון או בלנדר את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה וחלקה.
- מחממים 3 כפות שמן בווק ומטגנים את השום והטופו להזהבה.
- מוסיפים את הפלפל האדום, המלפפון והבצל הירוק ומקפיצים מעט (הירקות צריכים להישאר פריכים).
- מוסיפים לווק את האטריות ואת הרוטב ומערבבים היטב עד שכל האטריות עטופות ברוטב באופן אחיד.
- מעבירים את האטריות לצלחת הגשה ומגישים עם בוטנים קלויים, נבטים, כוסברה ופלח לימון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן