הפוקצ’ה של סופי: פוקצ׳ה תפוחי אדמה במחבת עם טונה ולימון כבוש

מאיר דנון במתכון למנה מושלמת לאירוח או לארוחה קלילה - פוקצ'ה עם שבבי תפוחי אדמה שנאפית במחבת ומעל פסאטה (מחית עגבניות חלקה איכותית), לימון כבוש, טונה וביצים
מאיר דנון במתכון למנה מושלמת לאירוח או לארוחה קלילה - פוקצ'ה עם שבבי תפוחי אדמה שנאפית במחבת ומעל פסאטה (מחית עגבניות חלקה איכותית), לימון כבוש, טונה וביצים
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    918
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 918.4 קק״ל 3673.6 קק״ל
    פחמימות 86.8 גרם 347.1 גרם
    שומן 46.5 גרם 185.8 גרם
    נתרן 1329.1 מ״ג 5316.5 מ״ג
    חלבון 28.7 גרם 114.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 18.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.9 מ״ג 123.4 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 178.5 מ״ג 714.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    918
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 918.4 קק״ל 3673.6 קק״ל
    פחמימות 86.8 גרם 347.1 גרם
    שומן 46.5 גרם 185.8 גרם
    נתרן 1329.1 מ״ג 5316.5 מ״ג
    חלבון 28.7 גרם 114.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 18.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.9 מ״ג 123.4 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 178.5 מ״ג 714.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פוקצ'ה

תוספות


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, המלח, שבבי תפוחי האדמה והשמרים. מוסיפים את המים הקרים ולשים במשך 8 דקות.
  2. מוסיפים את שמן הזית ולשים דקה נוספת. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים בחוץ כשעה.
  3. מוציאים את הבצק מהקערה אל משטח מקומח ומחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים. מעבירים את הכדורים למגש משומן בשמן זית, מורחים כל כדור בשמן ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
  4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  5. מניחים 2 כפות שמן זית במחבת בקוטר 24 ס״מ, פותחים בעדינות את הבצק במחבת. מורחים 2 כפות פסאטה ומעלים את המחבת על הכיריים לכ-3 דקות ומעבירים לתנור.
  6. כשהמאפה יוצא מהתנור, מפזרים מעליו לימון כבוש, טונה, ביצה קשה, מעט מלח, בצל וצי׳לי פרוסים ומגישים מיד.

    פוקצ׳ה תפוחי אדמה עם טונה ולימון כבוש (צילום: שניר גוואטה)
    פוקצ׳ה תפוחי אדמה עם טונה ולימון כבוש (צילום: שניר גוואטה)

רוצים עוד מתכונים לפוקצ'ות מעולות? מצאתם!
הפוקצ’ה של סופי: פוקצ׳ה תפוחי אדמה במחבת עם טונה ולימון כבוש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    שרה

    אפשר בבקשה לכתוב את הכמות בכוסות או כפיות… ולא בגרמים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות