הפעם פינקנו! קרם ברולה מייפל שמכינים לבד בבית ובקלי קלות

חושבים שהכנה של קרם ברולה שייכת למקצוענים בלבד? השף גיא גמזו עם מתכון של קרם ברולה מייפל, לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין את הקינוח הצרפתי
חושבים שהכנה של קרם ברולה שייכת למקצוענים בלבד? השף גיא גמזו עם מתכון של קרם ברולה מייפל, לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין את הקינוח הצרפתי
  • גיא גמזו
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.9 קק״ל 1475.5 קק״ל
    פחמימות 28.9 גרם 115.6 גרם
    שומן 26.7 גרם 106.9 גרם
    נתרן 210.6 מ״ג 842.5 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 15.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 15.6 גרם 62.2 גרם
    כולסטרול 104.4 מ״ג 417.7 מ״ג
    סידן 47.4 מ״ג 189.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 93.0 מ״ג 371.9 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.9 קק״ל 1475.5 קק״ל
    פחמימות 28.9 גרם 115.6 גרם
    שומן 26.7 גרם 106.9 גרם
    נתרן 210.6 מ״ג 842.5 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 15.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 15.6 גרם 62.2 גרם
    כולסטרול 104.4 מ״ג 417.7 מ״ג
    סידן 47.4 מ״ג 189.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 93.0 מ״ג 371.9 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור

הקרם הצרפתי, המפנק שאנחנו כל כך אוהבים לאהוב.

רך, במרקם מהמם, עם שכבת סוכר מתפצחת מעל. קינוחים של מסעדה, מתכון של שף אבל אצלכם בבית.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מביאים את כל המרכיבים למעט החלמון לרתיחה קלה בסיר על כיריים.
  2. יוצקים על החלמונים את התערובת, מערבבים היטב ומעבירים לקערת בן מארי קרח.
  3. מסננים במסננת דקה, יוצקים לכלים ואופים כ-40 דקות או עד שהקרם יציב ולא רוטט.
  4. מעבירים לקירור של לפחות 4 שעות.
  5. מפזרים סוכר דמררה בשכבה אחידה ושורפים עם ברנר.

    קרם ברולה מייפל
    קרם ברולה מייפל - חורפי ומושלם

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפעם פינקנו! קרם ברולה מייפל שמכינים לבד בבית ובקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    מור

    האם ניתן לשים שמנת מתוקה עם פחות אחוזי שומן(20%) ?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, זה אפשרי. בהצלחה!

    Avatar
    מעיין יחזקאל

    אני אוהבת קרם ברולה:))

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות