הפעם פינקנו! קרם ברולה מייפל שמכינים לבד בבית ובקלי קלות

חושבים שהכנה של קרם ברולה שייכת למקצוענים בלבד? השף גיא גמזו עם מתכון של קרם ברולה מייפל, לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין את הקינוח הצרפתי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

הקרם הצרפתי, המפנק שאנחנו כל כך אוהבים לאהוב.

רך, במרקם מהמם, עם שכבת סוכר מתפצחת מעל. קינוחים של מסעדה, מתכון של שף אבל אצלכם בבית.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מביאים את כל המרכיבים למעט החלמון לרתיחה קלה.
  2. יוצקים על החלמונים את התערובת, מערבבים היטב ומעבירים לקערת בן מארי קרח.
  3. מסננים במסננת דקה, יוצקים לכלים ואופים כ-40 דקות או עד שהקרם יציב ולא רוטט.
  4. מעבירים לקירור של לפחות 4 שעות.
  5. מפזרים סוכר דמררה בשכבה אחידה ושורפים עם ברנר.

    קרם ברולה מייפל
    קרם ברולה מייפל - חורפי ומושלם

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 365.1 קק״ל 1460.5 קק״ל
פחמימות 28.6 גרם 114.4 גרם
שומן 26.8 גרם 107.1 גרם
נתרן 225.6 מ״ג 902.5 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 13.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 15.6 גרם 62.3 גרם
כולסטרול 175.7 מ״ג 702.7 מ״ג
סידן 88.1 מ״ג 352.2 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
אשלגן 140.5 מ״ג 561.9 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody