הקוסקוס הכי משוגע שתאכלו – קוסקוס כרובית מהיר

תמר שילון מכינה קוסקוס ללא קוסקוס. קוסקוס כרובית עשיר בירקות שמכינים במחבת אחת תוך 10 דקות. מנה צמחונית טעימה וקלה להכנה שכולם יאהבו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים ומעבדים במעבד מזון כ-2-3 דקות עד שמתקבלים פתיתים קטנים בגודל של אורז.
  2. בקערה קטנה מערבבים רוטב סויה, שמן שומשום, ג’ינגר ופלפל לבן.
  3. מחממים כף שמן במחבת בינונית על אש נמוכה. מוסיפים ביצים ומטגנים עד שכמעט מוכנות, כ 2-3 דקות, שומרים בצד.
  4. מחממים כף שמן במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה. מוסיפים שום ובצל למחבת, ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהבצלים נעשים שקופים, בערך 3-4 דקות. מוסיפים את לקט הירקות ומבשלים עד שהירקות רכים, בערך 3-4 דקות.
  5. מוסיפים כרובית, ביצים, בצל ירוק ורוטב סויה. מבשלים ומערבבים כל הזמן, עד שהכרובית נהיית רכה, כ 3-4 דקות.
  6. מעטרים עם שומשום ומגישים מיד.

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 207.7 קק״ל 830.9 קק״ל
פחמימות 14.1 גרם 56.5 גרם
שומן 11.4 גרם 45.7 גרם
נתרן 158.5 מ״ג 634.1 מ״ג
חלבון 10.4 גרם 41.4 גרם
סיבים תזונתיים 6.4 גרם 25.6 גרם
שומן רווי 2.1 גרם 8.2 גרם
כולסטרול 126.9 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 98.4 מ״ג 393.6 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג
אשלגן 973.8 מ״ג 3895.3 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody