הקינוח הכי חורפי שיש: קרמבואים של זהבי

גל זהבי מכין את הקינוח הכי חורפי שיש - קרמבו! כי אין כמו עוגייה פריכה שמעליה קצפת בטעם וניל עם כדורי שוקולד מתפצחים ורוטב שוקולד מעל
גל זהבי מכין את הקינוח הכי חורפי שיש - קרמבו! כי אין כמו עוגייה פריכה שמעליה קצפת בטעם וניל עם כדורי שוקולד מתפצחים ורוטב שוקולד מעל
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    601
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 601.2 קק״ל 6613.7 קק״ל
    פחמימות 40.1 גרם 440.9 גרם
    שומן 46.1 גרם 507.4 גרם
    נתרן 65.1 מ״ג 716.2 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 69.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 28.1 גרם 309.0 גרם
    כולסטרול 11.8 מ״ג 130.2 מ״ג
    סידן 77.9 מ״ג 856.9 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 25.7 מ״ג
    אשלגן 252.0 מ״ג 2771.6 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    601
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 601.2 קק״ל 6613.7 קק״ל
    פחמימות 40.1 גרם 440.9 גרם
    שומן 46.1 גרם 507.4 גרם
    נתרן 65.1 מ״ג 716.2 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 69.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 28.1 גרם 309.0 גרם
    כולסטרול 11.8 מ״ג 130.2 מ״ג
    סידן 77.9 מ״ג 856.9 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 25.7 מ״ג
    אשלגן 252.0 מ״ג 2771.6 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את בסיס הקרמבו: טוחנים את 2 שקיות הקליק קורנפלקס במג׳ימיקס (אפשר גם לשבור עם הידיים), מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. מניחים את העיסה בין שני נירות אפייה (ממש כמו בצק) מרדדים וקורצים דסקיות עם כוס בקוטר 5 ס״מ ומכניסים למקפיא להתייצבות (10 דק) כשהדסקיות עדיין על נייר האפיה
  2. מכינים את מילוי הקרמבו: מקציפים בקערת המיקסר את השמנת, הסוכר ופודינג הוניל עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף, עדיף להשתמש בצנתר עגול אבל לא חובה.

    קרמבואים של זהבי (צילום: גל זהבי)
    מזלפים את הקרם עם צנתר עגול (צילום: גל זהבי)

  3. את הקצפת היציבה מזלפים מעל התחתיות שהכנו בצורת קרוסלה כלפי מעלה וזה הזמן להחביא קליק חום לבן או כריות בקומה הראשונה כדי שיהיה יותר מושחת וכדי להפתיע את האורחים.

    קרמבואים של זהבי (צילום: גל זהבי)
    מחביאים קליק להפתעה (צילום: גל זהבי)

  4. מכניסים למקפיא להתייצבות (כ-20 דקות).
  5. מכינים את הציפוי: ממיסים את שוקולד החלב יחד עם השוקולד המריר והשמנת במיקרו בפולסים עד המסה מלאה. מערבבים לתערובת חלקה ומבריקה. מזלפים את גנאש השוקולד על הקרמבו ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הקינוח הכי חורפי שיש: קרמבואים של זהבי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות