הרחוב בא הביתה: פאד תאי אסייאתי בקלי קלות

אוכל רחוב בבית - רון יוחננוב מלמד אתכם להכין פאד תאי בקלות ובמהירות! אטריות אורז, גזר וכרוב מוקפצים בווק עם ביצה, נבטים ובצל ירוק, ורוטב סויה, טריאקי וצ'ילי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אטריות וירקות

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות: אפשר להשרות את האטריות כשעה במים קרים או לבשל אותם בסיר עם מים ומלח כמו שמבשלים פסטה כ-5 דקות.
  2. לאחר שהאטריות מוכנות, מחממים היטב ווק ומוספים את השמן, מקשקשים את הביצים ייחד עם כף סויה, מכניסים לווק ועושים “מקושקשת”, אחרי שהביצים מוכנות מוציאים מהווק לצלחת ומניחים בצד.
  3. מוסיפים עוד טיפונת שמן ומתחילים בהקפצת הירקות, מתחילים עם הגינג’ר, השום והצ’ילי.
  4. מוסיפים את הכרוב והגזר, שופכים מעל את האטריות המבושלות והביצים המקושקשות, מוסיפים את הרטבים ומקפיצים היטב.

    מוסיפים את הרטבים ומקפיצים היטב. צילום: רון יוחננוב
    מוסיפים את הרטבים ומקפיצים היטב. צילום: רון יוחננוב

  5. רגע לפני הגשה מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק.
  6. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל כוסברה קצוצה, פלח לימון ובוטנים.

    מגישים עם כוסברה, פלח לימון ובוטנים. צילום: רון יוחננוב
    מגישים עם כוסברה, פלח לימון ובוטנים. צילום: רון יוחננוב

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 563.9 קק״ל 1691.8 קק״ל
פחמימות 73.6 גרם 220.8 גרם
שומן 22.1 גרם 66.2 גרם
נתרן 1970.1 מ״ג 5910.3 מ״ג
חלבון 20.2 גרם 60.6 גרם
סיבים תזונתיים 10.4 גרם 31.2 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 8.6 גרם
כולסטרול 253.8 מ״ג 761.4 מ״ג
סידן 198.1 מ״ג 594.4 מ״ג
ברזל 4.0 מ״ג 12.1 מ״ג
אשלגן 1022.3 מ״ג 3067.0 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    ענת אילוז

    מהמם

תגובה אחת

    Avatar
    אוראל פרטוש אמזלג

    אם אני רוצה להוסיף נתחים של עוף… באיזה שלב להקפיץ?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody