רקע ראש השנה
קאבר דסקטופ ראש השנה

חזה עוף בסילאן ותפוחים – ללקק את האצבעות!

פיסות חזה עוף רכות ברוטב מתוק-חמוץ עם קוביות תפוחים טעימות ועסיסיות, קשיו ובצל ירוק. מגישים על קערת אורז לבן ושוכחים מהכל
פיסות חזה עוף רכות ברוטב מתוק-חמוץ עם קוביות תפוחים טעימות ועסיסיות, קשיו ובצל ירוק. מגישים על קערת אורז לבן ושוכחים מהכל
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 416.3 קק״ל 1665.3 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 151.1 גרם
    שומן 14.7 גרם 58.8 גרם
    נתרן 892.9 מ״ג 3571.7 מ״ג
    חלבון 30.2 גרם 120.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 91.3 מ״ג 365.0 מ״ג
    סידן 34.2 מ״ג 136.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 678.7 מ״ג 2714.9 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 416.3 קק״ל 1665.3 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 151.1 גרם
    שומן 14.7 גרם 58.8 גרם
    נתרן 892.9 מ״ג 3571.7 מ״ג
    חלבון 30.2 גרם 120.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 91.3 מ״ג 365.0 מ״ג
    סידן 34.2 מ״ג 136.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 678.7 מ״ג 2714.9 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. קולפים את התפוחים ואת הבצל וחותכים לקוביות קטנות.

    מקלפים תפוח עם קולפן
    קולפים את התפוחים

  2. מלהיטים במחבת רחבה 2 כפות משמן הזית וצורבים את נתחי העוף משני הצדדים לקבלת מראה זהוב ומפתה. מוציאים לצלחת.
  3. מוסיפים לאותה המחבת את כף השמן הלוהטת ומטגנים בה את קוביות הבצל. אחרי חמש דקות, מוסיפים את קוביות התפוחים.
  4. מטגנים יחד עוד כחמש דקות תוך כדי ערבוב ואז מוסיפים את המיץ, הסילאן, החומץ הבלסמי, המלח והפלפל. מבשלים חמש דקות על אש בינונית-נמוכה.

    קוביות תפוח ובצל מטוגנות במחבת
    מטגנים את התפוחים והבצל

  5. מוסיפים את נתחי העוף, סוגרים את המכסה ונותנים להם להתבשל ברוטב עוד עשר דקות.

    עוף במחבת על מצע קוביות תפוחים מטוגנות
    מוסיפים את העוף למחבת

  6. מפזרים את הבצל הירוק והקשיו הקלוי. מגישים עם אורז.
    חזה עוף בסילאן ותפוחים - ללקק את האצבעות!
    חזה עוף בסילאן ותפוחים - ללקק את האצבעות!

    חזה עוף בתפוחים וסילאן עם אורז
    בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף בסילאן ותפוחים – ללקק את האצבעות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יעל אברהם

    אין חי מיץתפוזים.. במה אפשר להחליף?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף בחצי כוס מים.

    Avatar
    חנה קורדובר

    יצא מדהים וקצר תשבחות.טיפה תוספת שלי: תבלתי את חזות העוף בשמן זית,פילדלפיה ומלח הימאליה לפני הטיגון

      Avatar
      Foody Foody

      נשמע מעולה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות