-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1225.6 קק״ל 6127.8 קק״לפחמימות 126.9 גרם 634.3 גרםשומן 47.5 גרם 237.6 גרםנתרן 620.7 מ״ג 3103.4 מ״גחלבון 58.9 גרם 294.5 גרםסיבים תזונתיים 14.5 גרם 72.3 גרםשומן רווי 8.6 גרם 43.0 גרםכולסטרול 317.2 מ״ג 1586.0 מ״גסידן 90.9 מ״ג 454.6 מ״גברזל 7.6 מ״ג 37.9 מ״גאשלגן 1152.3 מ״ג 5761.4 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 34.7 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 45 דק׳כולל יום 1, שעה
-
קלוריות1226
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1225.6 קק״ל 6127.8 קק״לפחמימות 126.9 גרם 634.3 גרםשומן 47.5 גרם 237.6 גרםנתרן 620.7 מ״ג 3103.4 מ״גחלבון 58.9 גרם 294.5 גרםסיבים תזונתיים 14.5 גרם 72.3 גרםשומן רווי 8.6 גרם 43.0 גרםכולסטרול 317.2 מ״ג 1586.0 מ״גסידן 90.9 מ״ג 454.6 מ״גברזל 7.6 מ״ג 37.9 מ״גאשלגן 1152.3 מ״ג 5761.4 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 34.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל יום 1, שעה | קלוריות 1226 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם גרגירי חומוס יבשים
-
300 גרם שעועית לבנה יבשה
-
300 גרם חיטה
-
4 כפות שמן זית
-
800 גרם בשר שריר
-
5 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחצויים
-
3 גזרים בינונייםקלופים וחצויים
-
1 ראש שוםקטום מלמעלה
-
1 כף גדושה רסק עגבניות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
1 כפית כמון טחון
-
2 כפות דבשאו סילאן
-
עד לכיסוי
-
5 ביצים M
אופן הכנה
- משרים את גרגרי החומוס והשעועית הלבנה במים לילה קודם.
- שמים את הסיר בנינג’ה סמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית בישול/צריבה.
- כשהסיר חם מוסיפים את השמן והבצל הקצוץ לסיר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך מעט.
- מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
- מוסיפים את הירקות, כולל מים עד כיסוי (חוץ מהביצים).
- שמים את גרגירי החומוס, השעועית הלבנה והחיטה בשקיות קוקי ומניחים בסיר.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים למשך 30 דקות ולוחצים על התחל.
- כשהבישול מסתיים, עוצרים, משחררים לחץ מהשסתום. פותחים את המכסה ומוסיפים את הביצים.
- סוגרים את המכסה ובוחרים בתכנית בישול איטי בעצמה נמוכה במשך 12 שעות ולוחצים על התחל.
אופן הכנה
- משרים את גרגרי החומוס והשעועית הלבנה במים לילה קודם.
- שמים את הסיר בנינג’ה סמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית בישול/צריבה.
- כשהסיר חם מוסיפים את השמן והבצל הקצוץ לסיר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך מעט.
- מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
- מוסיפים את הירקות, כולל מים עד כיסוי (חוץ מהביצים).
- שמים את גרגירי החומוס, השעועית הלבנה והחיטה בשקיות קוקי ומניחים בסיר.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים למשך 30 דקות ולוחצים על התחל.
- כשהבישול מסתיים, עוצרים, משחררים לחץ מהשסתום. פותחים את המכסה ומוסיפים את הביצים.
- סוגרים את המכסה ובוחרים בתכנית בישול איטי בעצמה נמוכה במשך 12 שעות ולוחצים על התחל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן