
יש לכם חבר חדש במטבח! טופו חומוס מוקפץ קלאסי
רעבים ממש ובא לכם משהו זריז, טעים וטבעוני? קבלו מתכון לטופו חומוס מוקפץ קלאסי בטעם מעושן ומתקתק שיחזיר אתכם לטעמים של המזרח
רעבים ממש ובא לכם משהו זריז, טעים וטבעוני? קבלו מתכון לטופו חומוס מוקפץ קלאסי בטעם מעושן ומתקתק שיחזיר אתכם לטעמים של המזרח
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 208.7 קק״ל 626.0 קק״לפחמימות 19.7 גרם 59.2 גרםשומן 14.8 גרם 44.4 גרםנתרן 157.2 מ״ג 471.6 מ״גחלבון 2.4 גרם 7.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 2.6 גרםשומן רווי 1.3 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 24.9 מ״ג 74.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 214.2 מ״ג 642.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות209
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 208.7 קק״ל 626.0 קק״לפחמימות 19.7 גרם 59.2 גרםשומן 14.8 גרם 44.4 גרםנתרן 157.2 מ״ג 471.6 מ״גחלבון 2.4 גרם 7.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 2.6 גרםשומן רווי 1.3 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 24.9 מ״ג 74.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 214.2 מ״ג 642.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.6 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 209 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1חבילה או 300 גרם טופו חומוס בטעם מעושן משק ויילרמסונן ומיובש
-
2 כפות שמן קנולה
מרכיבים לרוטב
-
1 כף שמן קנולה
-
1/2 כפית שמן שומשום
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
-
3 כפות רוטב סויה
-
2 כפות סילאן
-
1 כף קורנפלור
-
3 כפות מים

אופן הכנה
- חותכים את הטופו חומוס לקוביות בגודל בערך 2 ס”מ על 2 ס”מ.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושי קורנפלור.
- מחממים 2 כפות שמן במחבת עם ציפוי non-stick ומטגנים את קוביות הטופו במשך 2-3 דקות מכל הצדדים עד שהם מתחילים להשחים. יוצקים מעל את הרוטב וממשיכים להקפיץ עד שהטופו מתקרמל מכל הצדדים. אפשר להפוך אותו בעזרת מלקחיים.
- מפזרים שומשום ומגישים מיד עם אטריות מוכנות ומלא עירית או בצל ירוק חתוך.
אופן הכנה
- חותכים את הטופו חומוס לקוביות בגודל בערך 2 ס”מ על 2 ס”מ.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושי קורנפלור.
- מחממים 2 כפות שמן במחבת עם ציפוי non-stick ומטגנים את קוביות הטופו במשך 2-3 דקות מכל הצדדים עד שהם מתחילים להשחים. יוצקים מעל את הרוטב וממשיכים להקפיץ עד שהטופו מתקרמל מכל הצדדים. אפשר להפוך אותו בעזרת מלקחיים.
- מפזרים שומשום ומגישים מיד עם אטריות מוכנות ומלא עירית או בצל ירוק חתוך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
רעיון נהדר למי שאינו אוכל טופו סויה. מתכון טעים .תודה!

בשמחה! 🙂
אתר נהדר
אף פעם לא עבדתי עם טופו ובתור פעם ראשונה יצא לי מעולה ממש חומוס אמיתי