כדאי לדעת: איך מכינים ביצים רכות/ עלומות?

תמרה ועומר חוזרים לבסיס עם המדריך המלא והמושלם לביצה רכה/ עלומה, בכמה דקות ספורות והטכניקה הנכונה תקבלו ארוחת בוקר של אלופים
תמרה ועומר חוזרים לבסיס עם המדריך המלא והמושלם לביצה רכה/ עלומה, בכמה דקות ספורות והטכניקה הנכונה תקבלו ארוחת בוקר של אלופים
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 1 דקה
    כולל 6 דק׳
  • קלוריות
    109
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 109.4 קק״ל 656.3 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 4.6 גרם
    שומן 7.7 גרם 46.2 גרם
    נתרן 324.2 מ״ג 1945.0 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 54.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 233.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 93.7 מ״ג 562.1 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 1 דקה
    כולל 6 דק׳
  • קלוריות
    109
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 109.4 קק״ל 656.3 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 4.6 גרם
    שומן 7.7 גרם 46.2 גרם
    נתרן 324.2 מ״ג 1945.0 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 54.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 38.9 מ״ג 233.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 93.7 מ״ג 562.1 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים ביצה עלומה: שמים בסיר מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים למים מלח ומעט חומץ, על כל ליטר- 2-3 כפות של חומץ לבן.
  2. בעדינות, מוסיפים את הביצה לסיר המים,למשך דקה-דקה וחצי תוך כדי ערבול של המים במעגלים ומוציאים.
  3. מכינים ביצה רכה: מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח ומכניסים את הביצים לתוך המים. שמים טיימר ל-6 דק’ בדיוק. בסופן מוציאים את הביצה עם כף מסננת אל תוך קערה עם מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדאי לדעת: איך מכינים ביצים רכות/ עלומות?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות