כדורי עוף בציפוי שומשום של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת להכין כדורי עוף בציפוי שומשום, מטוגנים ופריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים, המוגשים לצד רוטב אסיאתי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

כדורי עוף

ציפוי

טיגון

אופן הכנה

  1. קולפים וכותשים את השום ואת הג’ינג’ר. קולפים וקוצצים דק את השאלוטים, קוצצים דק את הבצל הירוק ואת הכוסברה. מעבירים את השומשום לקערה רחבה. סוחטים את מיץ הלימון.
  2. מגררים את הג’ינג’ר וקוצצים דק את הבצל הירוק בשביל הרוטב.
  3. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הכדורים. מקררים כ-30 דקות במקרר.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב ושומרים בצד.
  5. בידיים רטובות יוצרים כדורים בגודל פינג פונג מתערובת הבשר המקוררת. מגלגלים כל כדור בשומשום.
  6. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הכדורים עד שהם שחומים מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
  7. מגישים את הכדורים עם הרוטב.

הערות

  • אם המנה מיועדת לילדים, אפשר לוותר על שבבי הצ'ילי היבשים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 209.1 קק״ל 2509.5 קק״ל
פחמימות 7.0 גרם 84.1 גרם
שומן 14.9 גרם 178.9 גרם
נתרן 689.6 מ״ג 8275.2 מ״ג
חלבון 12.8 גרם 153.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 34.3 גרם
שומן רווי 2.6 גרם 30.8 גרם
כולסטרול 60.5 מ״ג 726.1 מ״ג
סידן 215.3 מ״ג 2584.1 מ״ג
ברזל 3.8 מ״ג 45.8 מ״ג
אשלגן 411.5 מ״ג 4937.8 מ״ג
אבץ 2.4 מ״ג 28.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody