כוסיות מוס שוקולד אישיות של מיקי שמו

כוסות אישיות של שכבות מוס שוקולד לבן ומוס שוקולד חלב רכים ואווריריים, קרמבל חמאה עם שקדים וקקאו, וציפוי שוקולד עשיר. קינוח מרשים שכולם יאהבו, וללא גלוטן כלל
כוסות אישיות של שכבות מוס שוקולד לבן ומוס שוקולד חלב רכים ואווריריים, קרמבל חמאה עם שקדים וקקאו, וציפוי שוקולד עשיר. קינוח מרשים שכולם יאהבו, וללא גלוטן כלל
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    566
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 566.0 קק״ל 5660.3 קק״ל
    פחמימות 33.0 גרם 329.8 גרם
    שומן 46.4 גרם 463.8 גרם
    נתרן 25.5 מ״ג 255.0 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 47.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 28.3 גרם 283.2 גרם
    כולסטרול 16.4 מ״ג 164.0 מ״ג
    סידן 57.5 מ״ג 574.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 151.4 מ״ג 1514.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    566
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 566.0 קק״ל 5660.3 קק״ל
    פחמימות 33.0 גרם 329.8 גרם
    שומן 46.4 גרם 463.8 גרם
    נתרן 25.5 מ״ג 255.0 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 47.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 28.3 גרם 283.2 גרם
    כולסטרול 16.4 מ״ג 164.0 מ״ג
    סידן 57.5 מ״ג 574.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 151.4 מ״ג 1514.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מוס שוקולד חלב

מוס שוקולד לבן

ציפוי

קראמבל לקישוט


אופן הכנה

  1. מכינים מוס השוקולד חלב: מביאים לרתיחה 3/4 כוס שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת חלקה, מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 45 דקות.
  2. מקציפים ¾ כוס שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד המצוננת.
  3. מכינים את המוס שוקולד לבן: מרתיחים 3/4 כוס שמנת מתוקה, יוצקים על גבי השוקולד הלבן, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת חלקה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  4. מקציפים 3/4 כוס שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד המצוננת.

    מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד המצוננת (צילום: שניר גוואטה)
    מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד המצוננת (צילום: שניר גוואטה)

  5. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  6. מעבירים את המוס שוקולד חלב ומוס שוקולד לבן לשקי זילוף ומעבירים למקרר.
  7. מכינים את הקראמבל: מערבבים את מצרכי הקראמבל היטב ומפזרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור לכ-10 דקות או עד להשחמה קלה.
  8. מכינים את הציפוי: בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה, יוצקים על גבי השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה.
  9. מרכיבים את הכוסות: מזלפים עד גובה 1/3 מוס שוקולד חלב, מעל מזלפים עד גובה 2/3 מוס שוקולד לבן, משטחים מעט ומוזגים מן הציפוי, מסובבים את הכוסות מעט על מנת שהציפוי יהיה אחיד על גבי כל הכוס ומפזרים את הקראמבל מעל.

    כוסיות אישיות של מוס שוקולד (צילום: שניר גוואטה)
    כוסיות אישיות של מוס שוקולד (צילום: שניר גוואטה)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כוסיות מוס שוקולד אישיות של מיקי שמו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אורטל ג

    עשיתי ויצא מעולה למרות שאני מפחדת לעבוד עם שמנת להקצפהחלבית כיוון שהיא תמיד נשברת לי , אבל ראיתי את הסרטון וזה הרגיע אותי

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לקרוא, אורטל! משמח שהצליח לך 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות