כופתה דגים ברוטב עגבניות מסאלה הודי

מנה מדהימה מהמטבח ההודי, כופתה דגים ברוטב עגבניות ובתיבול מסאלה והל, שיוצרים טעם מטורף של געגועים למזרח. קציצות רכות ורוטב שלא תפסיקו לשבח
מנה מדהימה מהמטבח ההודי, כופתה דגים ברוטב עגבניות ובתיבול מסאלה והל, שיוצרים טעם מטורף של געגועים למזרח. קציצות רכות ורוטב שלא תפסיקו לשבח
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.4 קק״ל 2928.2 קק״ל
    פחמימות 10.3 גרם 206.7 גרם
    סוכר 1.7 גרם 34.0 גרם
    שומן 8.1 גרם 162.9 גרם
    נתרן 291.7 מ״ג 5834.8 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 174.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 32.0 מ״ג 639.4 מ״ג
    סידן 34.1 מ״ג 681.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 228.1 מ״ג 4561.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.4 קק״ל 2928.2 קק״ל
    פחמימות 10.3 גרם 206.7 גרם
    סוכר 1.7 גרם 34.0 גרם
    שומן 8.1 גרם 162.9 גרם
    נתרן 291.7 מ״ג 5834.8 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 174.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 32.0 מ״ג 639.4 מ״ג
    סידן 34.1 מ״ג 681.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 228.1 מ״ג 4561.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

טיגון

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הכופתה: מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הכופתה לתערובת אחידה.
  2. יוצרים כ-20 קציצות קטנות ופחוסות ומסדרים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה.
  3. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.

    כופתה דגים1
    מתבלים ומוסיפים את רוטב העגבניות

  4. בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר גדול ורחב ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
  5. מוסיפים את השום והג’ינג’ר, מערבבים וממשיכים לטגן עוד דקה.
  6. מתבלים ומוסיפים את רוטב העגבניות ואת המים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

    כופתה דגים2
    מניחים את הקציצות בתוך הרוטב

  7. לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הרוטב במשך כ-25 דקות עד שהוא מתחיל להסמיך.
  8. מטגנים את הכופתה: מחממים שמן לטיגון במחבת גדולה ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה קלה.
  9. מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים ללא מכסה במשך כ-10 דקות.
  10. מפזרים עלי כוסברה ושקדים קלויים ומגישים.

    כופתה דגים3
    כופתה דגים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כופתה דגים ברוטב עגבניות מסאלה הודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות