< רקע נינג'ה

כמו כתר לשולחן החג: חלת כתר חגיגית ורכה!

חלת כתר חגיגית וטעימה שמכינים במכשיר אחד שיודע לעשות הכל, טוב כמעט הכל, אבל את החלה הזו הוא בהחלט יודע לעשות הכי טוב שאפשר
חלת כתר חגיגית וטעימה שמכינים במכשיר אחד שיודע לעשות הכל, טוב כמעט הכל, אבל את החלה הזו הוא בהחלט יודע לעשות הכי טוב שאפשר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
36 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    820
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 820.0 קק״ל 820.0 קק״ל
    פחמימות 55.6 גרם 55.6 גרם
    שומן 55.8 גרם 55.8 גרם
    נתרן 3533.9 מ״ג 3533.9 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 23.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 84.4 מ״ג 84.4 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 252.3 מ״ג 252.3 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    820
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 820.0 קק״ל 820.0 קק״ל
    פחמימות 55.6 גרם 55.6 גרם
    שומן 55.8 גרם 55.8 גרם
    נתרן 3533.9 מ״ג 3533.9 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 23.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 84.4 מ״ג 84.4 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 252.3 מ״ג 252.3 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
36 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

הברשה וקישוט

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק, למעט המלח, בקערת מעבד מזון נינג’ה עם להב לישת הבצק ומעבדים בתכנית MIX עד שנוצר בצק אחיד ורך. בסיום התכנית מפעילים אותה שוב.

    חלת כתר חגיגית צילום: אפיק גבאי
    מפעילים תוכנית MIX ליצירת בצק אחיד וחלק. צילום: אפיק גבאי

  2. מוסיפים את המלח וממשיכים לעבד בתכנית MIX. מעבירים את כדור הבצק על משטח עבודה ולשים ידנית עוד דקה. מעבירים לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה-שעה וחצי, או עד להכפלת הנפח.
  3. לשים את הבצק שתפח כדי להוציא את בועות האוויר, ומחלקים ל-3 חלקים שווים. מגלגלים כל חלק לנחש ארוך, וקולים צמה משלושת הנחשים. מחברים את קצוות הצמה לכדי חלה עגולה ומהדקים את התפר. מעבירים את החלה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למרכז החלה כלי עמיד לחום שימנע מהבצק לתפוח ולסגור את החור שבמרכז. מכסים ומתפיחים עוד 30 דקות.

    חלת כתר חגיגית צילום: אפיק גבאי
    שמים במרכז הצמה כלי חסין חום. צילום: אפיק גבאי

  4. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  5. מברישים את החלה בתערובת של ביצה ומים ומפזרים תוספות לפי הטעם למראה חגיגי.
  6. אופים את החלה כ-25 דקות, או עד שהיא תופחת ומזהיבה.
  7. במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתכנית אפייה, מכוונים לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם החלה למכשיר.
  8. מוציאים מהתנור, ממלאים את הכלי שבמרכז החלה בדבש ומגישים.

    חלת כתר חגיגית צילום: אפיק גבאי
    חלת כתר חגיגית. צילום: אפיק גבאי

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו כתר לשולחן החג: חלת כתר חגיגית ורכה!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    צורי פריינטה

    יצא מדהים

תגובות (31)

Avatar

    Avatar
    מירה דגני

    הכנתי ויצא מהמם. טעים, קליל ומחזיק מעמד ארבעה ימים

      Avatar
      Foody Foody

      שמחים לשמוע, שנה טובה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות