רקע יטבתה

כשר לחג וטעים ברמות: פולנטה צלויה בתנור

פולנטה שתכבוש את ליבכם, גם כשרה לחג, גם מצריכה מינימום כלים והשקעה, וגם טעימה בטירוף! מה צריך יותר? הזמינו את האורחים לנשנוש טעים ומיוחד
פולנטה שתכבוש את ליבכם, גם כשרה לחג, גם מצריכה מינימום כלים והשקעה, וגם טעימה בטירוף! מה צריך יותר? הזמינו את האורחים לנשנוש טעים ומיוחד
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    566
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 565.9 קק״ל 1697.6 קק״ל
    פחמימות 8.7 גרם 26.1 גרם
    שומן 43.2 גרם 129.6 גרם
    נתרן 690.0 מ״ג 2069.9 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 42.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 16.7 גרם 50.0 גרם
    כולסטרול 38.9 מ״ג 116.6 מ״ג
    סידן 220.9 מ״ג 662.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 120.5 מ״ג 361.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    566
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 565.9 קק״ל 1697.6 קק״ל
    פחמימות 8.7 גרם 26.1 גרם
    שומן 43.2 גרם 129.6 גרם
    נתרן 690.0 מ״ג 2069.9 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 42.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 16.7 גרם 50.0 גרם
    כולסטרול 38.9 מ״ג 116.6 מ״ג
    סידן 220.9 מ״ג 662.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 120.5 מ״ג 361.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור

אם אתם מחפשים מתכון טעים בטירוף שגם כשר לפסח וגם אפשר להגיש כנשנוש טוב לכל האורחים והמשפחה, זה המתכון עבורכם. פולנטה צלויה בתנור, עם טעמים עשירים, שניתן להגיש לצד סלט מרענן או לצד מטבל קרמי.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פולנטה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מניחים בסיר שמנת 9% יטבתה, חלב, קמח תירס ומלח, מביאים לרתיחה, ומעבירים לאש נמוכה.
  2. מבשלים כחמש דקות עד להסמכה.
  3. מוסיפים את החמאה וגבינת הפרמזן, יוצקים לתבנית בגודל 15×20, משטחים ומכניסים לקירור עד שמתייצב וניתן לפריסה.
  4. מחלצים מהתבנית ופורסים לקוביות בגודל אחיד.
  5. מערבבים את כל מרכיבי הציפוי.
  6. מחממים תנור ל-200 מעלות. מברישים את הפולנטה בציפוי.
  7. אופים 10 דקות, עד שמזהיב קלות.

    פולנטה אפויה. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן
    פולנטה אפויה. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן

@foody_il נשנוש כשר לפסח: קוביות פולנטה בתנור קריספיות! #פולנטה #מתכון #יטבתה_זה_הטריק ♬ original sound - Foody פודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כשר לחג וטעים ברמות: פולנטה צלויה בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות