-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 163.8 קק״ל 1638.4 קק״לפחמימות 28.1 גרם 280.5 גרםשומן 2.5 גרם 24.5 גרםנתרן 227.0 מ״ג 2270.3 מ״גחלבון 5.9 גרם 59.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.8 גרםשומן רווי 1.4 גרם 14.0 גרםכולסטרול 5.9 מ״ג 59.0 מ״גסידן 59.3 מ״ג 593.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 22.4 מ״ג 223.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות164
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 163.8 קק״ל 1638.4 קק״לפחמימות 28.1 גרם 280.5 גרםשומן 2.5 גרם 24.5 גרםנתרן 227.0 מ״ג 2270.3 מ״גחלבון 5.9 גרם 59.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.8 גרםשומן רווי 1.4 גרם 14.0 גרםכולסטרול 5.9 מ״ג 59.0 מ״גסידן 59.3 מ״ג 593.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 22.4 מ״ג 223.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 164 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 תפוחי אדמה בינונייםקלופים
-
1 כוס קמח לבן
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות מבשלים עד שיתרככו לגמרי.
- מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים קמח ומלח.
- מערבבים היטב עד לקבלת מרקם שקל לעבוד איתו.
- מכדררים לכדורים וממלאים במוצרלה.
- שמים נייר אפייה עגול בסיר ויוצקים שמן לטיגון עמוק (כך הסיר לא מתלכלך).
- מטגנים את הלביבות בשמן החם עד הזהבה ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות מבשלים עד שיתרככו לגמרי.
- מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים קמח ומלח.
- מערבבים היטב עד לקבלת מרקם שקל לעבוד איתו.
- מכדררים לכדורים וממלאים במוצרלה.
- שמים נייר אפייה עגול בסיר ויוצקים שמן לטיגון עמוק (כך הסיר לא מתלכלך).
- מטגנים את הלביבות בשמן החם עד הזהבה ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן