רקע הנמל

לביבות תפוחי אדמה במילוי מוצרלה

לביבות תפוחי אדמה ממולאות בגבינת מוצרלה נמתחת - שדרוג ללביבות תפוחי האדמה הקלאסיות, מנה שמכינים בקלות ואוכלים במהירות
לביבות תפוחי אדמה ממולאות בגבינת מוצרלה נמתחת - שדרוג ללביבות תפוחי האדמה הקלאסיות, מנה שמכינים בקלות ואוכלים במהירות
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    164
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.8 קק״ל 1638.4 קק״ל
    פחמימות 28.1 גרם 280.5 גרם
    שומן 2.5 גרם 24.5 גרם
    נתרן 227.0 מ״ג 2270.3 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 59.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 5.9 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 59.3 מ״ג 593.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 22.4 מ״ג 223.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    164
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.8 קק״ל 1638.4 קק״ל
    פחמימות 28.1 גרם 280.5 גרם
    שומן 2.5 גרם 24.5 גרם
    נתרן 227.0 מ״ג 2270.3 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 59.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 5.9 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 59.3 מ״ג 593.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 22.4 מ״ג 223.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות מבשלים עד שיתרככו לגמרי.
  2. מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים קמח ומלח.
  3. מערבבים היטב עד לקבלת מרקם שקל לעבוד איתו.
  4. מכדררים לכדורים וממלאים במוצרלה.
  5. שמים נייר אפייה עגול בסיר ויוצקים שמן לטיגון עמוק (כך הסיר לא מתלכלך).
  6. מטגנים את הלביבות בשמן החם עד הזהבה ומגישים.
לביבות מוצרלה1
לביבות תפוחי אדמה במילוי מוצרלה. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות