-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.1 קק״ל 1333.8 קק״לפחמימות 16.3 גרם 195.7 גרםשומן 2.6 גרם 30.9 גרםנתרן 283.9 מ״ג 3407.3 מ״גחלבון 4.4 גרם 52.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.8 גרםשומן רווי 1.4 גרם 17.1 גרםכולסטרול 29.7 מ״ג 356.4 מ״גסידן 88.1 מ״ג 1056.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 36.5 מ״ג 438.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות111
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.1 קק״ל 1333.8 קק״לפחמימות 16.3 גרם 195.7 גרםשומן 2.6 גרם 30.9 גרםנתרן 283.9 מ״ג 3407.3 מ״גחלבון 4.4 גרם 52.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.8 גרםשומן רווי 1.4 גרם 17.1 גרםכולסטרול 29.7 מ״ג 356.4 מ״גסידן 88.1 מ״ג 1056.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 36.5 מ״ג 438.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 111 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
-
3 תפוחי אדמה בינונייםקלופים
-
1 בטטה בינוניתקלופה
-
1 ביצה L
-
1/2 כוס קורנפלור
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
פיזור
-
100 גרם גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות חום עליון תחתון.
- מגוררים את תפוח האדמה והבטטה ומעבירים למסננת או לבד סינון ומסננים את כל הנוזלים.
- מעבירים לקערה ומוסיפים ביצה, מלח, פלפל, קורנפלור ואבקת אפייה. מערבבים לאיחוד.
- בעזרת הידיים יוצרים 12 לביבות בינוניות, משטחים מעט.
- מניחים נייר אפייה על מגש התנור ומפזרים באחידות על הנייר את גבינת הפרמזן ומעליה מסדרים את הלביבות. מרססים מעט ספריי שמן.
- מכניסים לתנור ל- 15-20 דקות עד שהלביבות שחומות מאוד.
- מגישים לצד שמנת חמוצה ונהנים מביס מושלם וקריספי. בתיאבון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות חום עליון תחתון.
- מגוררים את תפוח האדמה והבטטה ומעבירים למסננת או לבד סינון ומסננים את כל הנוזלים.
- מעבירים לקערה ומוסיפים ביצה, מלח, פלפל, קורנפלור ואבקת אפייה. מערבבים לאיחוד.
- בעזרת הידיים יוצרים 12 לביבות בינוניות, משטחים מעט.
- מניחים נייר אפייה על מגש התנור ומפזרים באחידות על הנייר את גבינת הפרמזן ומעליה מסדרים את הלביבות. מרססים מעט ספריי שמן.
- מכניסים לתנור ל- 15-20 דקות עד שהלביבות שחומות מאוד.
- מגישים לצד שמנת חמוצה ונהנים מביס מושלם וקריספי. בתיאבון
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן