להרגיש בניס: סלט ניסואז עם נתחי ברמונדי ישראלי

רוצים להכין סלט ניסואז כמו במסעדה? קבלו מתכון לסלט ניסואז משגע עם נתחי דג ברמונדי ישראלי עסיסי וטרי, סלט עשיר בטעמים וצבעים ובעיקר בריא
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מבשלים את הביצים 6 דקות במים רותחים עם כף מלח.
  3. בתום 6 הדקות, מעבירים את הביצים לקערת מי קרח על מנת לעצור את הבישול. מי שרוצה ביצה קשה לגמרי משאיר את הביצים לעוד 2 דקות נוספות במים הרותחים.
  4. מרתיחים סיר עם מים וחולטים את השעועית ל-40 שניות עד שהצבע שלה מתחזק ומיד מעבירים לקערת מי קרח כדי שתשאר פריכה וירוקה.
  5. את תפוחי האדמה מבשלים בסיר קטן עד שיתרככו (אפשר לבדוק עם סכין שננעץ בקלות), כשהם מוכנים אפשר לחתוך אותם לרבעים ולצרוב אותם במחבת עד שיקבלו צבע, אפשר גם לא.
  6. את פילה הברמונדי צורבים בתנור כ-8-10 דקות. מיד כשהוא מוכן מפרקים לנתחים ומתבלים במעט מלח.
    את פילה הדג צורבים בתנור כ-8-10 דקות. צילום: שניר גואטה
    את פילה הדג צורבים בתנור כ-8-10 דקות. צילום: שניר גואטה

    לאחר הצריבה בתנור מפרקים את הדג לנתחים ומתבלים במעט מלח. צילום: שניר גואטה
    לאחר הצריבה בתנור מפרקים את הדג לנתחים ומתבלים במעט מלח. צילום: שניר גואטה

  7. את שאר הירקות חותכים יחסית גס, חוץ מהבצל אותו חותכים לרצועות דקות.
    חותכים ירקות גס. צילום: שניר גואטה
    חותכים ירקות גס. צילום: שניר גואטה

    חותכים בצל לרצועות דקות. צילום: שניר גואטה
    חותכים בצל לרצועות דקות. צילום: שניר גואטה

  8. בצנצנת קטנה מערבבים שמן זית, מיץ לימון וחרדל עד שנוצר לנו ויניגרט עדין.
  9. מגישים: מסדרים את כל הירקות, חוצים את הביצים ומניחים בצורה יפה בצלחת הגשה, שופכים מעל את הרוטב וזוללים!

    סלט ניסואז עם נתחי ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    סלט ניסואז עם נתחי ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 228.0 קק״ל 912.1 קק״ל
פחמימות 156.7 גרם 626.7 גרם
שומן 19.8 גרם 79.3 גרם
נתרן 393.3 מ״ג 1573.0 מ״ג
חלבון 5.5 גרם 22.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרם
כולסטרול 126.9 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 50.5 מ״ג 201.9 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 451.9 מ״ג 1807.5 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

    Avatar
    לין

    יצא לי טעים מאוד! הגשתי את זה מאןד חגיגי

    Avatar
    הילית

    ממש טעים וקל! אפילו יותר טעים משל מסעדה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody