להרגיש בניס: סלט ניסואז עם נתחי דג

רוצים להכין סלט ניסואז כמו במסעדה? קבלו מתכון לסלט ניסואז משגע עם נתחי דג טרי, סלט עשיר בטעמים וצבעים ובעיקר בריא
רוצים להכין סלט ניסואז כמו במסעדה? קבלו מתכון לסלט ניסואז משגע עם נתחי דג טרי, סלט עשיר בטעמים וצבעים ובעיקר בריא
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    260
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.0 קק״ל 1039.8 קק״ל
    פחמימות 157.3 גרם 629.1 גרם
    שומן 17.0 גרם 68.0 גרם
    נתרן 593.2 מ״ג 2372.8 מ״ג
    חלבון 19.0 גרם 76.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 178.3 מ״ג 713.4 מ״ג
    סידן 62.9 מ״ג 251.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 756.9 מ״ג 3027.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    260
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.0 קק״ל 1039.8 קק״ל
    פחמימות 157.3 גרם 629.1 גרם
    שומן 17.0 גרם 68.0 גרם
    נתרן 593.2 מ״ג 2372.8 מ״ג
    חלבון 19.0 גרם 76.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 178.3 מ״ג 713.4 מ״ג
    סידן 62.9 מ״ג 251.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 756.9 מ״ג 3027.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מבשלים את הביצים 6 דקות במים רותחים עם כף מלח.
  3. בתום 6 הדקות, מעבירים את הביצים לקערת מי קרח על מנת לעצור את הבישול. מי שרוצה ביצה קשה לגמרי משאיר את הביצים לעוד 2 דקות נוספות במים הרותחים.
  4. מרתיחים סיר עם מים וחולטים את השעועית ל-40 שניות עד שהצבע שלה מתחזק ומיד מעבירים לקערת מי קרח כדי שתשאר פריכה וירוקה.
  5. את תפוחי האדמה מבשלים בסיר קטן עד שיתרככו (אפשר לבדוק עם סכין שננעץ בקלות), כשהם מוכנים אפשר לחתוך אותם לרבעים ולצרוב אותם במחבת עד שיקבלו צבע, אפשר גם לא.
  6. את פילה הדג צורבים בתנור כ-8-10 דקות. מיד כשהוא מוכן מפרקים לנתחים ומתבלים במעט מלח.
    את פילה הדג צורבים בתנור כ-8-10 דקות. צילום: שניר גואטה
    את פילה הדג צורבים בתנור כ-8-10 דקות. צילום: שניר גואטה

    לאחר הצריבה בתנור מפרקים את הדג לנתחים ומתבלים במעט מלח. צילום: שניר גואטה
    לאחר הצריבה בתנור מפרקים את הדג לנתחים ומתבלים במעט מלח. צילום: שניר גואטה

  7. את שאר הירקות חותכים יחסית גס, חוץ מהבצל אותו חותכים לרצועות דקות.
    חותכים ירקות גס. צילום: שניר גואטה
    חותכים ירקות גס. צילום: שניר גואטה

    חותכים בצל לרצועות דקות. צילום: שניר גואטה
    חותכים בצל לרצועות דקות. צילום: שניר גואטה

  8. בצנצנת קטנה מערבבים שמן זית, מיץ לימון וחרדל עד שנוצר לנו ויניגרט עדין.
  9. מגישים: מסדרים את כל הירקות, חוצים את הביצים ומניחים בצורה יפה בצלחת הגשה, שופכים מעל את הרוטב וזוללים!

    סלט ניסואז עם נתחי ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    סלט ניסואז עם נתחי דג. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
להרגיש בניס: סלט ניסואז עם נתחי דג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות