window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘AW-857529266’); gtag(‘event’, ‘conversion’, { ‘send_to’: ‘AW-857529266/b-74CIac_MgBELK385gD’, ‘value’: 1.0, ‘currency’: ‘ILS’, ‘aw_remarketing_only’: true });

להתפנק על מתכון של סבתא: אטריות לוקשלך

טעמים מנחמים של בית - מתכון כייפי לאכילה ולהכנה של אטריות טעימות ומשתבללות מקמח תפוחי אדמה. השדרוג האולטימטיבי למרק עוף! בנוסף לכל הטוב הזה הן גם כשרות לפסח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. טורפים קמח תפוחי אדמה עם המים בקערה.
  2. מוסיפים את הביצים והתבלינים וטוחנים בבלנדר מוט.

    לוקשלך בוש (צילום: שניר גואטה)
    טוחנים בבלנדר מוט את הרכיבים (צילום: דרור עינב)

  3. מחממים היטב את השמן במחבת. שופכים בעזרת מצקת מהבלילה למחבת ומסובבים את המחבת כך שהבלילה תהיה אחידה בעוביה.
  4. מטגנים והופכים לצד השני. מתקבלת מעין חביתית. ממשיכים עם יתרת הבלילה. את החביתיות המוכנות עורמים על צלחת זו על גבי זו ומקררים.
  5. מניחים על קרש 3 חביתיות זו על גבי זו, מגלגלים אותן למעין צינור ופורסים לעובי של 1 ס”מ.

    לוקשלך בוש (צילום: שניר גואטה)
    פורסים את גלילי הבצק (צילום: דרור עינב)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 125.4 קק״ל 752.3 קק״ל
פחמימות 9.3 גרם 55.5 גרם
שומן 6.0 גרם 36.2 גרם
נתרן 600.8 מ״ג 3604.6 מ״ג
חלבון 8.5 גרם 51.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 10.9 גרם
כולסטרול 253.8 מ״ג 1522.8 מ״ג
סידן 39.0 מ״ג 233.8 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 7.4 מ״ג
אשלגן 184.7 מ״ג 1108.0 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 3.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (10)

    Avatar
    שימרית

    בול מה שחיפשתי לגיוון עם הקניידלך השנה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody