מאפינס בטטה וגבינות עם עשבי תיבול וגרעיני דלעת

שר פיטנס מכינה מאפינס בטטה משגעים וקלים להכנה בתוספת עשבי תיבול ובעיטור גרעיני דלעת. הבונוס? משתמשים בגבינות רזות ומקבלים מאפים בריאים ודיאטטיים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

אני מאוהבת במאפים מלוחים ותמיד מנסה ליצור כאלה שיהיו יותר בריאים ומזינים. הפעם אני חולקת אתכם מתכון של מאפינס בטטה נפלאים עם המון עשבי תיבול, גבינות וגרעינים. מכינים את המאפינס ונהנים ממאפה בריא עם מינימום רגשות אשם.

מצרכים

עיטור

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את שקעי התבנית בתרסיס שמן.
  2. קולפים וחותכים את הבטטות לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  3. קוצצים את העירית לטבעות דקות ואת הבזיליקום לרצועות דקות.
  4. מגררים את הגבינה הצהובה בפומפייה.
  5. בקערה גדולה טורפים את הביצים, שמן, קוטג’ וגבינת פטה.
  6. מוסיפים את עשבי התיבול, הבטטה, הגבינה הצהובה והקמח ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  7. מעבירים לתבנית שקעים עד ל-3/4 גובה ומפזרים מעל את גרעיני הדלעת.
  8. אופים במשך 30 דקות, או עד שהמאפינס זהובים.

הערות

  • אם אין תבנית שקעים ניתן לאפות במנז'טים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 98.3 קק״ל 1180.1 קק״ל
פחמימות 9.7 גרם 116.8 גרם
שומן 4.2 גרם 50.5 גרם
נתרן 329.5 מ״ג 3954.6 מ״ג
חלבון 4.9 גרם 58.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.6 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 13.4 גרם
כולסטרול 65.0 מ״ג 780.2 מ״ג
סידן 29.0 מ״ג 347.9 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 9.1 מ״ג
אשלגן 112.1 מ״ג 1345.4 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 5.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody