רקע ברימאג

מבריק כמה שזה טעים: שוקיים בזיגוג מבריק של קפה וצ’ילי

שוקי עוף בתנור משודרגות בזיגוג משגע של אספרסו, חומץ אורז וצ'ילי מתוק. אפשר להגיש לארוחת צהריים או ערב ביתית כמנה ראשונה או כעיקרית עם תוספות שאוהבים
שוקי עוף בתנור משודרגות בזיגוג משגע של אספרסו, חומץ אורז וצ'ילי מתוק. אפשר להגיש לארוחת צהריים או ערב ביתית כמנה ראשונה או כעיקרית עם תוספות שאוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    229
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.5 קק״ל 685.6 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 102.8 גרם
    שומן 10.1 גרם 30.2 גרם
    נתרן 1329.6 מ״ג 3988.7 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 5.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.8 מ״ג 50.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 93.8 מ״ג 281.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    229
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.5 קק״ל 685.6 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 102.8 גרם
    שומן 10.1 גרם 30.2 גרם
    נתרן 1329.6 מ״ג 3988.7 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 5.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.8 מ״ג 50.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 93.8 מ״ג 281.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

זיגוג

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מסדרים את השוקיים על גבי התבנית ומתבלים, אפשר משני הצדדים.
  3. אופים כ-40 דקות, עד שהשוקיים משחימות יפה. באמצע האפייה הופכים לצד השני.
  4. מכינים את הזיגוג: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
  5. כשהשוקיים מוכנות, מחממים את הזיגוג במחבת גדולה ומביאים לרתיחה עדינה.
  6. מוסיפים את השוקיים למחבת ומצפים בזיגוג המבריק מכל הצדדים.

    מוסיפים את השוקיים למחבת ומצפים בזיגוג מכל הצדדים. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את השוקיים למחבת ומצפים בזיגוג מכל הצדדים. צילום: אפיק גבאי

  7. מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.

    מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד. צילום: אפיק גבאי
    מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מבריק כמה שזה טעים: שוקיים בזיגוג מבריק של קפה וצ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    אגם כהן

    מושלם! ריח נפלא בכל הבית. תודה על מתכון מעולה

    Avatar
    יהלית בראל

    הייתי סקפטית מאוד, אבל וואלה שיחקתם אותה! טעים אש

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות