מבריק כמה שזה טעים: שוקיים בזיגוג מבריק של קפה וצ’ילי

שוקי עוף בתנור משודרגות בזיגוג משגע של אספרסו, חומץ אורז וצ'ילי מתוק. אפשר להגיש לארוחת צהריים או ערב ביתית כמנה ראשונה או כעיקרית עם תוספות שאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

זיגוג

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מסדרים את השוקיים על גבי התבנית ומתבלים, אפשר משני הצדדים.
  3. אופים כ-40 דקות, עד שהשוקיים משחימות יפה. באמצע האפייה הופכים לצד השני.
  4. מכינים את הזיגוג: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
  5. כשהשוקיים מוכנות, מחממים את הזיגוג במחבת גדולה ומביאים לרתיחה עדינה.
  6. מוסיפים את השוקיים למחבת ומצפים בזיגוג המבריק מכל הצדדים.

    מוסיפים את השוקיים למחבת ומצפים בזיגוג מכל הצדדים. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את השוקיים למחבת ומצפים בזיגוג מכל הצדדים. צילום: אפיק גבאי

  7. מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.

    מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד. צילום: אפיק גבאי
    מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 232.2 קק״ל 696.6 קק״ל
פחמימות 34.2 גרם 102.6 גרם
שומן 10.1 גרם 30.3 גרם
נתרן 1327.5 מ״ג 3982.6 מ״ג
חלבון 1.8 גרם 5.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 4.1 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 78.6 מ״ג 235.7 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 100.1 מ״ג 300.2 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody