מה עושים עם אורז לבן מאתמול? אורז מטוגן עם ירקות

איך משדרגים אורז לבן פשוט? השף ישראל אהרוני מכין אורז מטוגן עם ירקות. תוספת צמחונית טעימה ובריאה שמכינים בקלות ובזריזות בווק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקפיצים את הירקות החתוכים ללא האפונה בווק, ומוציאים.
  2. מטגנים קלות את האורז במעט שמן ומוסיפים את הירקות.
  3. מוסיפים את האפונה ואת הסויה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 240.2 קק״ל 960.8 קק״ל
פחמימות 31.4 גרם 125.8 גרם
שומן 7.3 גרם 29.3 גרם
נתרן 124.8 מ״ג 499.1 מ״ג
חלבון 6.3 גרם 25.1 גרם
סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.3 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 59.1 מ״ג 236.3 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
אשלגן 557.4 מ״ג 2229.4 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody