באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

מוגזם זה כאן: טארט שוקולד מטורף!

בהשראת טארט השוקולד הקלאסי, קבלו טארט שוקולד, שמורכב מקלתית בצק פריך גבוהה בטירוף, במילוי עוגת שוקולד וציפוי גנאש שוקולד וקצפת. יאמי!
בהשראת טארט השוקולד הקלאסי, קבלו טארט שוקולד, שמורכב מקלתית בצק פריך גבוהה בטירוף, במילוי עוגת שוקולד וציפוי גנאש שוקולד וקצפת. יאמי!
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    11218
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 11218.0 קק״ל 11218.0 קק״ל
    פחמימות 1092.6 גרם 1092.6 גרם
    שומן 673.5 גרם 673.5 גרם
    נתרן 779.5 מ״ג 779.5 מ״ג
    חלבון 151.7 גרם 151.7 גרם
    סיבים תזונתיים 72.5 גרם 72.5 גרם
    שומן רווי 280.1 גרם 280.1 גרם
    כולסטרול 1278.0 מ״ג 1278.0 מ״ג
    סידן 822.8 מ״ג 822.8 מ״ג
    ברזל 39.9 מ״ג 39.9 מ״ג
    אשלגן 4130.5 מ״ג 4130.5 מ״ג
    אבץ 22.5 מ״ג 22.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    11218
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 11218.0 קק״ל 11218.0 קק״ל
    פחמימות 1092.6 גרם 1092.6 גרם
    שומן 673.5 גרם 673.5 גרם
    נתרן 779.5 מ״ג 779.5 מ״ג
    חלבון 151.7 גרם 151.7 גרם
    סיבים תזונתיים 72.5 גרם 72.5 גרם
    שומן רווי 280.1 גרם 280.1 גרם
    כולסטרול 1278.0 מ״ג 1278.0 מ״ג
    סידן 822.8 מ״ג 822.8 מ״ג
    ברזל 39.9 מ״ג 39.9 מ״ג
    אשלגן 4130.5 מ״ג 4130.5 מ״ג
    אבץ 22.5 מ״ג 22.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
תומר אומנסקי
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק פריך

עוגת שוקולד

קצפת


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבלים בבלנדר נינג’ה את כל המצרכים היבשים עם החמאה הקרה למצב של פירורים דקים.
  2. מוסיפים את הביצה ומערבלים לקבלת בצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים אותו בין שני ניירות אפייה כך שמתקבלים 2 דפי בצק פריך רחבים וארוכים.
  4. מעבירים את הבצקים המרודדים להקפאה במשך 30 דקות לפחות.
  5. קורצים דסקית בצק פריך בקוטר תבנית עגולה 24 ומניחים את הבצק בתוך התבנית.
  6. משאריות הבצק יוצרים רצועות רחבות ומצמידים לדפנות התבנית ליצירת הטארט.
  7. מעבירים את קלתית הבצק עם הרינג להקפאה.
  8. בינתיים מכינים את עוגת השוקולד: מערבלים את כל מצרכי העוגה בבלנדר נינג’ה לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  9. מוזגים את תערובת העוגה לתוך הקלתית הקפואה.
  10. אופים בתנור בחום של 165 מעלות על טורבו, עד שקיסם שננעץ לתוכה יוצא יבש, העוגה אפויה והקלתית שחומה.
  11. מקררים את העוגה לפני מזיגת הציפוי.
  12. מכינים את הגנאש: ממיסים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד המריר עד לקבלת גאנש חלק.
  13. בעזרת שיפוד מייצרים חורים בעוגת השוקולד ומוזגים את הציפוי מעל.
  14. מעבירים את העוגה למקרר להתייצבות.
  15. מכינים את הקצפת: מקציפים יחד את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל לקצפת אוורירית ורכה.
  16. מורחים את הקצפת בעדינות על העוגה ומקשטים במגוון פירות טריים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוגזם זה כאן: טארט שוקולד מטורף!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות