מילקי פיסטוק חלומי – הקינוח שלכם לפסח!
מעדן המעדנים - מילקי ביתי בצנצנות אישיות עם טוויסט שירשים את האורחים. מילקי שוקולד לבן ופיסטוק עם הקצפת האהובה מלמעלה, ופיסטוקים קלויים לקישוט
מעדן המעדנים - מילקי ביתי בצנצנות אישיות עם טוויסט שירשים את האורחים. מילקי שוקולד לבן ופיסטוק עם הקצפת האהובה מלמעלה, ופיסטוקים קלויים לקישוט
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 476.3 קק״ל 4762.7 קק״לפחמימות 21.8 גרם 217.6 גרםשומן 39.9 גרם 398.7 גרםנתרן 36.8 מ״ג 367.7 מ״גחלבון 5.5 גרם 54.6 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.7 גרםשומן רווי 23.1 גרם 230.6 גרםכולסטרול 68.3 מ״ג 683.0 מ״גסידן 73.9 מ״ג 739.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 127.9 מ״ג 1278.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-25 דק׳
-
קלוריות476
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 476.3 קק״ל 4762.7 קק״לפחמימות 21.8 גרם 217.6 גרםשומן 39.9 גרם 398.7 גרםנתרן 36.8 מ״ג 367.7 מ״גחלבון 5.5 גרם 54.6 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.7 גרםשומן רווי 23.1 גרם 230.6 גרםכולסטרול 68.3 מ״ג 683.0 מ״גסידן 73.9 מ״ג 739.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 127.9 מ״ג 1278.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-25 דק׳ | קלוריות 476 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם פיסטוק
-
3 חלמונים L
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
100 מ"ל חלב 3%
-
2 כפות סוכר לבן
-
2 כפות מחית פיסטוק לא ממותקת
-
250 גרם שוקולד לבן
קצפת
-
500 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 כפות אבקת סוכר
-
4 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
קישוט
-
1/4 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
אופן הכנה
- מערבבים את החלמונים בקלחת (לא על האש עדיין) ומוסיפים בהדרגתיות את השמנת תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את החלב, הסוכר ואת מחית הפיסטוק.
- מדליקים את האש על עוצמה בינונית ומערבבים ללא הפסקה עד שהתערובת מסמיכה. התערובת סמיכה מספיק כשמעבירים אצבע על הכף והשביל לא נסגר חזרה. חשוב לא לבשל יותר מדי כדי שהחלמונים לא ייקרשו.
- מסירים את התערובת מהאש ושופכים את השוקולד הלבן (אם משתמשים בטבלאות שוקולד חשוב לקצוץ אותן היטב).
- ממתינים כמה שניות ומערבבים לאיחוד.
- מעבירים את הקרם לצנצנות או לכוסות באמצעות סנו סושי - שקיות זיפר M. מכניסים את התערובת לשקית זיפר, סוגרים אותה כמעט לגמרי ומוזגים ממנה כדי לשלוט במזיגה.
- מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות או למקפיא לשעתיים, לצינון מהיר יותר.
- מכינים את הקצפת: מקציפים את מצרכי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר משונן (אני השתמשתי בצנטר M1) ומזלפים מעל קרם הפיסטוק.
- מכניסים את הפיסטוקים לשקית זיפר ושוברים אותם באמצעות מערוך. ניתן לשמור את הפיסטוקים בשקית בשביל טריות עד הפעם הבאה.
- שומרים במקרר עד ארבעה ימים או במקפיא עד שבועיים.
אופן הכנה
- מערבבים את החלמונים בקלחת (לא על האש עדיין) ומוסיפים בהדרגתיות את השמנת תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את החלב, הסוכר ואת מחית הפיסטוק.
- מדליקים את האש על עוצמה בינונית ומערבבים ללא הפסקה עד שהתערובת מסמיכה. התערובת סמיכה מספיק כשמעבירים אצבע על הכף והשביל לא נסגר חזרה. חשוב לא לבשל יותר מדי כדי שהחלמונים לא ייקרשו.
- מסירים את התערובת מהאש ושופכים את השוקולד הלבן (אם משתמשים בטבלאות שוקולד חשוב לקצוץ אותן היטב).
- ממתינים כמה שניות ומערבבים לאיחוד.
- מעבירים את הקרם לצנצנות או לכוסות באמצעות סנו סושי - שקיות זיפר M. מכניסים את התערובת לשקית זיפר, סוגרים אותה כמעט לגמרי ומוזגים ממנה כדי לשלוט במזיגה.
- מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות או למקפיא לשעתיים, לצינון מהיר יותר.
- מכינים את הקצפת: מקציפים את מצרכי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר משונן (אני השתמשתי בצנטר M1) ומזלפים מעל קרם הפיסטוק.
- מכניסים את הפיסטוקים לשקית זיפר ושוברים אותם באמצעות מערוך. ניתן לשמור את הפיסטוקים בשקית בשביל טריות עד הפעם הבאה.
- שומרים במקרר עד ארבעה ימים או במקפיא עד שבועיים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
יש אפשרות להחליף את השוקולד חלב במשהו אחר ושיהיה גם פרווה ? גרה בחול ואין שוקולד לבן בנמצא..
הי מורן, אפשר להחליף בשוקולד מריר ללא חלב
איך אפשר לעשות את הקינוח האלוהי הזה בפרווה???
פשוט להחליף את השמנת בשמנת פרווה.