מלפפונרול – רולים של מלפפון במילוי גבינת שמנת וירקות

רוצים לפנק את הילדים או המשפחה במנת פתיחה לארוחה או תוספת לארוחת ערב? שי-לי ליפא מכינה מלפפונרול, רולים עשויים מלפפון במילוי גבינה וירקות
רוצים לפנק את הילדים או המשפחה במנת פתיחה לארוחה או תוספת לארוחת ערב? שי-לי ליפא מכינה מלפפונרול, רולים עשויים מלפפון במילוי גבינה וירקות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.1 קק״ל 805.6 קק״ל
    פחמימות 2.8 גרם 33.8 גרם
    שומן 5.1 גרם 60.7 גרם
    נתרן 10.3 מ״ג 124.1 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 15.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 40.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סידן 8.3 מ״ג 100.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 151.4 מ״ג 1816.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.1 קק״ל 805.6 קק״ל
    פחמימות 2.8 גרם 33.8 גרם
    שומן 5.1 גרם 60.7 גרם
    נתרן 10.3 מ״ג 124.1 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 15.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 40.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סידן 8.3 מ״ג 100.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 151.4 מ״ג 1816.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. בעזרת קולפן יוצרים רצועות דקות של מלפפון.
  2. חותכים את יתר הירקות למקלות דקים (ג’וליאנים).
  3. מניחים 2 רצועות של מלפפון אחת על השנייה. מניחים כפית גבינה בצד כל רצועה עליונה ומסדרים מעל ירקות. מגלגלים לרול.
  4. מפרידים את עלי הכוסברה מהגבעולים, מקשטים את הרולים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלפפונרול – רולים של מלפפון במילוי גבינת שמנת וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים