מלפפונרול – רולים של מלפפון במילוי גבינת שמנת וירקות

רוצים לפנק את הילדים או המשפחה במנת פתיחה לארוחה או תוספת לארוחת ערב? שי-לי ליפא מכינה מלפפונרול, רולים עשויים מלפפון במילוי גבינה וירקות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

קישוט

אופן הכנה

  1. בעזרת קולפן יוצרים רצועות דקות של מלפפון.
  2. חותכים את יתר הירקות למקלות דקים (ג’וליאנים).
  3. מניחים 2 רצועות של מלפפון אחת על השנייה. מניחים כפית גבינה בצד כל רצועה עליונה ומסדרים מעל ירקות. מגלגלים לרול.
  4. מפרידים את עלי הכוסברה מהגבעולים, מקשטים את הרולים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 13.5 קק״ל 161.5 קק״ל
פחמימות 2.3 גרם 27.8 גרם
שומן 0.1 גרם 0.7 גרם
נתרן 10.3 מ״ג 123.5 מ״ג
חלבון 0.6 גרם 7.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.4 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 8.3 מ״ג 100.0 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
אשלגן 151.4 מ״ג 1816.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody