ממתק שוקולד בשלושה צבעים

ממתק שוקולד בשלושה צבעים זה ממתק מקסים, טעים, ללא גלוטן וממש פשוט להכנה, עם שני שוקולדים ופיסטוקים. מתאים גם בתור קינוח פסח מפנק
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את השוקולד הלבן בקערה ומוסיפים מחצית מכמות החמאה וחצי פחית חלב מרוכז.
  2. שמים את השוקולד המריר בקערה נפרדת ומוסיפים את המחצית הנותרת של החמאה והחלב המרוכז. מחממים במיקרוגל כל קערה בנפרד, למשך דקה בערך, עד להמסה. מערבבים היטב .אפשר גם לחמם בנפרד כל תערובת בסיר על אש נמוכה.
  3. מעבירים את תערובת השוקולד המריר לתבנית ומורחים אותה כך שתכסה את כל תחתית התבנית. מפזרים מעל פיסטוקים ומשטחים מעל את תערובת השוקולד הלבן.
  4. מעבירים למקפיא ל-4 שעות, עד שהממתק מתקשה.
  5. מוציאים מהתבנית (נעזרים בנייר האפייה), מניחים על קרש חיתוך ופורסים לריבועים קטנים (מחממים מעט את הסכין במים רותחים ומנגבים, לפי הצורך). שומרים במקפיא ומגישים קפוא.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4095.8 קק״ל 4095.8 קק״ל
פחמימות 483.2 גרם 483.2 גרם
שומן 218.2 גרם 218.2 גרם
נתרן 717.5 מ״ג 717.5 מ״ג
חלבון 70.6 גרם 70.6 גרם
סיבים תזונתיים 22.7 גרם 22.7 גרם
שומן רווי 120.7 גרם 120.7 גרם
כולסטרול 288.5 מ״ג 288.5 מ״ג
סידן 1742.2 מ״ג 1742.2 מ״ג
ברזל 17.6 מ״ג 17.6 מ״ג
אשלגן 3949.4 מ״ג 3949.4 מ״ג
אבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody