מרק דגים מרוקאי

מרק דגים מרוקאי הוא החלום הרטוב של כל אחד שחוזר הביתה מיום חורפי. מרק הדגים עשוי ציר דגים, מלא בירקות שורש, חומוס ותבלינים. ממש מרק דג הזהב!
מרק דגים מרוקאי הוא החלום הרטוב של כל אחד שחוזר הביתה מיום חורפי. מרק הדגים עשוי ציר דגים, מלא בירקות שורש, חומוס ותבלינים. ממש מרק דג הזהב!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    782
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 782.4 קק״ל 3129.6 קק״ל
    פחמימות 117.3 גרם 469.2 גרם
    שומן 85.2 גרם 340.9 גרם
    נתרן 276.5 מ״ג 1106.2 מ״ג
    חלבון 82.9 גרם 331.8 גרם
    סיבים תזונתיים 91.6 גרם 366.3 גרם
    שומן רווי 62.0 גרם 247.8 גרם
    כולסטרול 58.2 מ״ג 232.8 מ״ג
    סידן 696.4 מ״ג 2785.6 מ״ג
    ברזל 66.4 מ״ג 265.7 מ״ג
    אשלגן 4570.1 מ״ג 18280.3 מ״ג
    אבץ 60.5 מ״ג 242.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    782
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 782.4 קק״ל 3129.6 קק״ל
    פחמימות 117.3 גרם 469.2 גרם
    שומן 85.2 גרם 340.9 גרם
    נתרן 276.5 מ״ג 1106.2 מ״ג
    חלבון 82.9 גרם 331.8 גרם
    סיבים תזונתיים 91.6 גרם 366.3 גרם
    שומן רווי 62.0 גרם 247.8 גרם
    כולסטרול 58.2 מ״ג 232.8 מ״ג
    סידן 696.4 מ״ג 2785.6 מ״ג
    ברזל 66.4 מ״ג 265.7 מ״ג
    אשלגן 4570.1 מ״ג 18280.3 מ״ג
    אבץ 60.5 מ״ג 242.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

להגשה:


אופן הכנה

  1. מכינים את ציר הדגים: בסיר גדול ורחב מבשלים את אדרת הדג ואת ראש הדג יחד עם היין והמים. מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה ומבשלים תוך ביעבוע עדין בערך 30 דקות.
  2. מסננים את ציר הדגים שהתקבל ושומרים אותו בכלי אטום.
  3. מחממים בסיר את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים לסיר את השום, המלח והפלפל, הפפריקה המתוקה, הצ’ילי, הכורכום, החומוס, שורשי הפטרוזיליה, הסלרי, עלי המנגולד והגזר. מטגנים תוך כדי ערבוב כמה דקות.
  4. מוסיפים לסיר את העגבניות, את רכז העגבניות ועוד 3.5 כוסות מציר הדגים ומבשלים עוד 20 דקות.
  5. מוסיפים את קוביות הדגים ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים תיבול.
  6. פורסים עיגולי ביצה קשה מעל כל קערית מרק ומגישים עם באגט קלוי.

    מרק דגים מרוקאי
    מרק דגים מרוקאי חריף ומושלם לחורף קר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק דגים מרוקאי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    הילה דנו

    מודה שהייתי קצת סקפטית, אבל יצא מעולה!!!

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף!

    Avatar
    עדנה לוי

    הביצה מעל זה חידוש מרענן

    Avatar
    כרמלה אריאלי

    רשום שמוסיפים 3.5 כוסות מים. מה עם ציר הדגים?

      Avatar
      Foody Foody

      תודה על תשומת הלב, המתכון תוקן. יש להוסיף 3.5 כוסות מציר הדגים המוכן. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים