מרק דלעת ערמונים

השף ישראל אהרוני מכין לכם מרק כתום קצת אחר: מרק דלעת ערמונים צלויה, סמיך ועשיר בתבלינים ובארומה נהדרת. מרק מנחם שקל להכיל
השף ישראל אהרוני מכין לכם מרק כתום קצת אחר: מרק דלעת ערמונים צלויה, סמיך ועשיר בתבלינים ובארומה נהדרת. מרק מנחם שקל להכיל
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    292
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.8 קק״ל 1167.3 קק״ל
    פחמימות 49.0 גרם 195.9 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.5 גרם
    נתרן 786.5 מ״ג 3145.9 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 19.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.7 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 156.7 מ״ג 626.9 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 1273.2 מ״ג 5092.8 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    292
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.8 קק״ל 1167.3 קק״ל
    פחמימות 49.0 גרם 195.9 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.5 גרם
    נתרן 786.5 מ״ג 3145.9 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 19.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.7 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 156.7 מ״ג 626.9 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 1273.2 מ״ג 5092.8 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
ישראל אהרוני
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. על קרש חיתוך חותכים דלעות לרבעים, מגררים את שורש הכורכום, קוצצים את הבצל, ג’ינג’ר ובצל ירוק. מרתיחים את המים.
  3.  מתיזים את תרסיס השמן על הדלעת, מתבלים במלח ופלפל, שמים בתבנית וצולים כ-20 דקות.
  4. שמים במיקסר מבשל שמן, מרווה, כורכום, ג’ינג’ר ובצל ומטגנים כ-5 דקות.
  5. מוסיפים מים רותחים, דלעת, סוכר, מלח ופלפל ומבשלים כ-15 דקות.
  6. טוחנים בבלנדר מוט עד למחית אחידה.
  7. מחלקים לצלחות יפות ומגישים עם יוגורט ובצל ירוק.

הערות

  • ניתן לבשל גם בסיר רגיל
  • ללא יוגורט המרק מתאים גם לטבעונים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק דלעת ערמונים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    רות עמור-יהודיוף

    חייב לצלות את הדלעת לפני הבישול?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן.

    Avatar
    יוני

    אפשר שמישהו יעשה הגהה למתכון כדי שאשכרה יהיה אפשר לקרוא מה כתוב? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      מה לא ברור בדיוק במתכון? נשמח לענות על שאלה ספציפית.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות