מרק דלעת ערמונים

השף ישראל אהרוני מכין לכם מרק כתום קצת אחר: מרק דלעת ערמונים צלויה, סמיך ועשיר בתבלינים ובארומה נהדרת. מרק מנחם שקל להכיל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים דלעות לרבעים, מגררים את שורש הכורכום, קוצצים את הבצל, ג’ינג’ר ובצל ירוק. מרתיחים את המים.
  3. מתיזים את תרסיס השמן על הדלעת, מתבלים במלח ופלפל, שמים בתבנית וצולים כ-20 דקות.
  4. שמים במיקסר מבשל שמן, מרווה, כורכום, ג’ינג’ר ובצל ומטגנים כ-5 דקות.
  5. מוסיפים מים רותחים, דלעת, סוכר, מלח ופלפל ומבשלים כ-15 דקות.
  6. טוחנים בבלנדר מוט עד למחית אחידה.
  7. מחלקים לצלחות ומגישים עם יוגורט ובצל ירוק.

הערות

  • ניתן לבשל גם בסיר רגיל
  • ללא יוגורט המרק מתאים גם לטבעונים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 322.8 קק״ל 1291.0 קק״ל
פחמימות 45.3 גרם 181.3 גרם
שומן 15.3 גרם 61.0 גרם
נתרן 785.0 מ״ג 3140.1 מ״ג
חלבון 3.8 גרם 15.1 גרם
סיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.4 גרם
שומן רווי 2.1 גרם 8.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 158.7 מ״ג 634.9 מ״ג
ברזל 3.1 מ״ג 12.2 מ״ג
אשלגן 1250.7 מ״ג 5002.6 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody