מרק ירקות עם גרגרי חומוס בנינג’ה פודי

שי-לי ליפא מכינה מרק ירקות עשיר, מנה בריאה ודיאטטית שתחמם לכם את הבטן ביום חורף קר. והבונוס? המרק טבעוני ונטול גלוטן והכל בסיר אחד של נינג'ה פודי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל. חותכים את הגזר, הסלרי, העגבניות והזוקיני לקוביות בגודל 1/2 ס”מ.
  2. שמים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר, בוחרים את בתכנית “בישול/צריבה” ומכוונים לעוצמה גבוהה וממתינים 5 דקות (הסיר ריק, זה לצורך חימום מוקדם).
  3. מוסיפים לסיר את השמן, הבצל, הגזר והסלרי ומטגנים במשך 5 דקות, תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את שאר הירקות, התבלינים, רסק העגבניות, גרגרי החומוס, התבלינים והמים (אם 1 ליטר עובר את קו המקסימום אז מספיקה כמות מים שתכסה את הרכיבים שבסיר). מערבבים וממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות.
  5. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, מוודאים שהשסתום העליון על מצב Seal ובוחרים מצב סיר לחץ על עוצמה גבוהה וזמן בישול של 12 דקות. מפעילים את הסיר.
  6. בסיום הבישול משחררים את שסתום הלחץ ופותחים את הסיר. מוודאים שהירקות רכים לגמרי. אפשר להעביר כשליש מהמרק למעבד מזון או לטחון בעזרת מוט בלנדר ולערבב חזרה עם יתר המרק שבסיר. מגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 162.9 קק״ל 977.5 קק״ל
פחמימות 16.3 גרם 98.1 גרם
שומן 9.5 גרם 56.8 גרם
נתרן 563.4 מ״ג 3380.4 מ״ג
חלבון 5.2 גרם 31.3 גרם
סיבים תזונתיים 6.2 גרם 37.0 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 7.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 49.9 מ״ג 299.4 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 8.3 מ״ג
אשלגן 523.1 מ״ג 3138.6 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody